Boek YHC

De therapeuten van Your Health Coach zijn te boeken voor een presentatie in uw organisatie.

Kinderdagverblijven 
Er verschijnen steeds meer berichten in de media: kinderen in Nederland worden te dik. Overgewicht op jonge leeftijd leidt veelal tot gezondheidsklachten in de toekomst. Wanneer een kind te zwaar is, is het vaak lastig om in de volwassenjaren een gezond gewicht te behouden. Het is van groot belang om ouders en medewerkers van het kinderdagverblijf de basisregels van een gezonde voeding te leren.

Tijdens onze presentatie geven we inzicht in hoe kinderen het eerste hapje ervaren, hoe voeding geleidelijk moet worden opgebouwd en dat er vooral gekeken moet worden naar het kind, in plaats van een standaard schema te volgen. 

Alle punten van een gezonde voeding komen aan bod, evenals hormoon verstorende stoffen, smaakontwikkeling en gezonde recepten.

Bedrijven
Naast meer bewegen is het vergroten van de bewustwording omtrent voeding effectief gebleken om overgewicht op de werkvloer te voorkomen. Your Health Coach heeft een eigen methode ontwikkeld om een gezonde levensstijl op de werkplek praktisch en doelgericht toe te passen. In een interactieve workshop worden uw werknemers uitgedaagd om hun gewoonten te analyseren en aangezet om deze stap voor stap te veranderen. Indien wenselijk wordt de bedrijfskantine geanalyseerd en ontvangt u geen plan deze gezonder in te richten. 

Scholen
Voor zowel basisscholen als het voortgezet onderwijs geeft Your Health Coach presentaties op maat. Of het nu gaat over gezonde(re) tussendoortjes, de plek van super foods in een gezonde basisvoeding of het samenstellen van een evenwichtig voedingspatroon u kunt met al uw wensen bij ons terecht. 

Wilt u meer informatie of een van onze coaches boeken in uw organisatie?
Mail dan naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Tessa van der Steen

Your Health Coach - Tessa van der Steen

“Ik ben een echte ‘motivator’. Ik zet mensen graag aan tot verandering. Ik zorg dat hierbij het eigen enthousiasme wordt aangewakkerd. Mijn kracht is de manier waarop ik mijn passie voor een gezonde lifestyle over kan brengen op anderen. Tijdens mijn presentaties zorg ik voor de nodige ‘eye-openers’ en geef ik doelgericht advies. Na mijn workshops staan mensen te popelen om aan de slag te gaan. Ik kan anderen goed aanzetten tot actie."

Eye opener: gedachteloos eten zet de lever onder druk
De bewustwording van hoe we eten, kauwen en verteren is bijvoorbeeld heel belangrijk. Want zeg eens eerlijk; kauw jij alle happen echt 20 keer? De meeste mensen zullen deze vraag met ‘nee’ beantwoorden. Toch is dit echter van groot belang voor onze opnamecapaciteit. Voedsel wat niet goed vermengd wordt met speeksel in de mond, kan in onze darmen helemaal niet worden verteerd. Het gevolg is dat dikke darm bacteriën het voedsel gaan vergisten en die produceren er een borrel glaasje aan alcohol-achtige stoffen bij. Dit moet de lever weer ontgiften.

Presentaties
Onze coaches zijn te boeken voor een presentatie in uw organisatie. Via een vrijblijvend gesprek worden uw wensen doorgenomen en stellen we samen een doelstelling vast. Tarieven: op aanvraag

Lezingen
Your Health Coach organiseert regelmatig lezingen waar onze coaches spreken. 
Bekijk de aankomende evenementen.
Drie keer per jaar kun je op onze praktijklocatie aan de Overtoom een gratis lezing volgen. Voor overige lezingen wordt een kleine bijdrage gevraagd rond de tien euro.