Media

Health Coach Emmy Valewink over het voedingsbeleid bij F.C. Volendam bij RTL nieuws

- 20 June 2021
Health Coach Emmy Valewink over het voedingsbeleid bij F.C. Volendam bij RTL nieuws

Your Health Coach Emmy Valewink over het voedingsbeleid bij F.C. Volendam bij RTL Nieuws, waarbij de keuken bij F.C. Volendam is omgetoverd tot 80% plantaardig en nog maar 20% dierlijke producten. Tessa heeft in de zomer van 2019 bij FC Volendam een voedingsbeleid opgezet, en vervolgens is in de zomer van 2020 het stokje aan Emmy doorgegeven.

> Read more: Health Coach Emmy Valewink over het voedingsbeleid bij F.C. Volendam bij RTL nieuws

Health Coach Emmy in de Telegraaf

- 31 March 2021
Health Coach Emmy in de Telegraaf

Zaterdag 27 maart stond er een leuk stuk over onze begeleiding bij FC Volendam in De Telegraaf. Sinds augustus 2019 zijn Tessa en Emmy betrokken bij het voedingsbeleid van deze voetbalclub. Health Coach Emmy heeft sinds de zomer van 2020 alle 40 spelers van het eerste elftal en jong Volendam onder haar hoede. Sinds de spelers met onze adviezen aan de gang zijn gegaan, losten gezondheidsklachten op en is er een chefkok die dagelijks een gezonde, warme maaltijd voor de spelers klaarmaakt.

> Read more: Health Coach Emmy in de Telegraaf

Tessa in Classy Lifestyle Magazine

- 29 December 2020
Tessa in Classy Lifestyle Magazine

In Classy lifestyle magazine verscheen in december 2020 een interview met Tessa. Zij gaf haar tips om gezond het nieuwe jaar te starten. Tessa staat tussen andere gezondheidsexperts als Fajah Lourens, Renee Vervoorn en Mark Dakriet. Omdat er in een geprint magazine geen ruimte is om het hele interview te plaatsen, kun je hier wel alle vragen en antwoorden lezen. Onze favorieten zijn de detox-tips, een lijstje met essentiële supplementen en misverstanden over detoxen.

Marlous bij RTL Live

- 01 November 2016
Marlous bij RTL Live

Albert Verlinde ruilde zijn stoel bij RTL Boulevard in om vanaf 3 oktober een nieuw dagelijks tv-magazine te presenteren: RTL live. Omdat voeding een hot item is en onlangs bekend werd dat het “Ik kies bewust” logo moest verdwijnen was Your Health Coach uitgenodigd om aan tafel mee te praten. Marlous maakte haar tv-debuut en ze gaf antwoord op 3 stellingen.

> Read more: Marlous bij RTL Live

Het nut van supplementen

- 01 September 2016
Het nut van supplementen

Tessa werd onlangs geïnterviewd door het online magazine Bedrock voor een bewuste en gezonde levensstijl. Centraal staan 4 belangrijke pijlers: MIND, BODY en BETTER WORLD. Op BEDROCK vind je dagelijks informatie en inspiratie die je verder helpen in jouw persoonlijke ontwikkeling.

> Read more: Het nut van supplementen

Bloedanalyse voor een vegan

- 01 September 2016
Bloedanalyse voor een vegan

Blogger Sanne van Living the Green life benaderde Your Health Coach omdat zij graag wilde weten welk effect haar vegan lifestyle op haar gezondheid heeft. Sanne kwam langs voor onze SKB bloedanalyse en werd vervolgens getest op voedselintoleranties. In haar blog beschrijft Sanne uitvoerig onze werkwijze en haar resultaten. Heb jij ook interesse in onze bloedanalyse? Dan kun je in de blog van Sanne precies lezen wat je kunt verwachten. Ook het besluit om de vervolgtest, de voedsel intolerantie pre screening te doen wordt belicht. Sanne schreef twee blogs over haar ervaring met ons.

> Read more: Bloedanalyse voor een vegan

Tessa in Harpers Bazaar

- 10 August 2016

Volgens RTL Nieuws, die een aantal experts consulteerde, beloven de grote gezondheidsgoeroes resultaten die niet realistisch zijn, en zeggen ze bovendien dingen die niet kloppen. Gevolg: een risico tot tekort aan voedingsstoffen en zelfs orthorexia.

Harpers Bazaar interviewde Tessa over dit enigszins aparte nieuwsbericht.