Media

Run2Day Magazine: Sport & voeding - december

- 01 December 2011

Want wie denkt dat extra beweging alleen voldoende is om een strakker lijf te krijgen, heeft het mis. Als je op die verjaardag nog steeds dat colaatje blijft drinken, zal er niet zo veel veranderen. Afvallen begint bij gezonde voeding, zeggen de experts. Maar waar te beginnen? Run2Day Magazine helpt je op weg met behulp van drie van de beste voedingsdeskundigen van het land. De drie experts hielpen elk met hun eigen aanpak duizenden mensen naar een gezonder lijf.

> Read more: Run2Day Magazine: Sport & voeding - december

Boek: Operatie Opvoeden - november

- 01 November 2011
Boek: Operatie Opvoeden - november

Als je alle opvoedboeken hebt verslonden, iedere denkbare opvoedcursus gevolgd en je kinderen doen nog steeds niet wat jij wilt, wat doe je dan? Dan lees je in een ruk dit boek uit. Operatie Opvoeden helpt je een doel te stellen, het juiste materieel vinden en vervolgens je missie tot een goed einde te brengen. Alles om ervoor te zorgen dat je kinderen zelf hun haar borstelen, wel op tijd in bed liggen en het meest belangrijk: hun bord leegeten.

> Read more: Boek: Operatie Opvoeden - november

Run2Day magazine: 9 hardlopers, 9 adviezen - september

- 01 September 2011
Run2Day magazine: 9 hardlopers, 9 adviezen - september

Iedereen in deze serie hield een eetdagboek bij, waarna Tessa een advies opstelde. Alle hardlopers denken dat ze relatief gezond eten en trainen voldoende. Toch vinden ze zichzelf te zwaar? Orthomoleculair therapeut Tessa geeft praktisch advies, legt uit welke aanpassingen in de voeding noodzakelijk zijn voor succes en laat vooral zien dat honger-diëten niet werken!

> Read more: Run2Day magazine: 9 hardlopers, 9 adviezen - september