Product van de maand: Magnesium Glycinaat, Vitamine D3 en zink

Dit trio sterkt je immuunsysteem en brengt tegelijkertijd rust en ontspanning. In de winter kunnen wij geen vitamine D aanmaken uit zonlicht. De combinatie vitamine D en zink is effectief gebleken tegen virussen. Magnesium helpt je te ontspannen, hierdoor slaap je beter en heeft het een positief effect op angsten en paniekaanvallen.

Magnesium AC is een zeer goed opneembare vorm (glycinaat) van magnesium, in tegenstelling tot de veel verkochte magnesium oxide of magnesium carbonaat die anorganisch zijn en niet door het lichaam worden herkend. AC staat voor amino chelated.
Magnesium speelt een rol bij vermoeidheid, paniekaanvallen, angsten en ondersteunt bij de ontspanning en spierkrampen. Daarnaast heeft dit mineraal een rol bij het gezond houden van hart en bloedvaten en stimuleert het een gezonde opbouw van de botten.

Vitamine D is met name belangrijk voor de opbouw en het onderhoud van botten en tanden. Daarbij is de voornaamste rol het ondersteunen van een normale en gezonde botmineralisatie. Vitamine D optimaliseert de beschikbaarheid van calcium en fosfor binnen de bloedvaten in het bot, zodat de mineralen zich in het bot kunnen afzetten en tot een verharding van de botstructuur leiden.
Ook bij veel andere lichaamsfuncties speelt vitamine D direct of indirect een belangrijke rol. Zo is deze vitamine van belang voor het zenuwstelsel, het behoud van normale spiercontracties en het hart. Verder ondersteunt vitamine D het afweersysteem en het behoud van gezonde cellen en weefsels.

Zink citraat zorgt voor een goede weerstand en helpt de lichaamscellen te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Ook helpt zink om scherp te kunnen blijven zien. Ten slotte draagt zink bij aan een normale hormoonhuishouding en ondersteunt de vruchtbaarheid van zowel man als vrouw.

Dosering:

  • Na het ontbijt: 1 capsule zink en 1 capsule vitamine D3
  • Na het sporten: 1 capsule magnesium
  • Voor het slapen gaan 1 capsule magnesium

> Profiteer in december van 20% korting op dit trio

Geldig t/m december 2021