Go!Greenbar & kids

Go!Greenbar & kids

Tessa is natuurgeneeskundig therapeut en Food Marketeer. 
In 2011 ontwikkelde Tessa haar eerste product: Go!Greenbar®. Deze 100% natuurlijke super food reep is sinds 2012 te vinden bij gezondheidswinkels, juice bars, sportcentra en verantwoorde lunchrooms.

In 2013 bracht Tessa de opvolger van Go!Greenbar® op de markt. Go!GreenKids® is Nederlands eerste, 100% biologische fruit-groenten reep voor kinderen. Met verborgen groenten broccoli, boerenkool, spinazie, rode bieten en super food spirulina dat rijk is aan B-vitaminen en ijzer. Oorspronkelijk ontwikkeld voor kinderen, maar ook zeker een gezonde snack voor volwassenen!

Tessa’s missie: “Ik wil mensen weer dichter naar ons natuurlijke voedingspatroon brengen. Door het eten van bewerkte voeding raakt het lichaam uit balans, de smaak verandert en de drang naar zoet neemt toe. Het is mijn passie om mensen meer te leren over gezonde voeding en bewust te maken van de trucs van slimme marketeers. Met een gezonde levensstijl kun je niet vroeg genoeg beginnen, vandaar dat ik na Go!Greenbar ook een reep voor kinderen heb ontwikkeld. Go!GreenKids is een verantwoord tussendoortje voor zowel jong als oud!”