Tarieven

Prijzen per 1 januari 2022

Intake consult 75 min
Inclusief schema, advies en recepten
€155,-
Oriënterend consult 45 min (in plaats van intake) € 75,-
Evaluatie consult 45 min € 75,-
Consult 60 min € 90,-
Bloedanalyse consult 45 min € 75,-
Duo bloedanalyse consult 75 min
€ 140,-
Duo consult 90 min
Inclusief 2x schema, advies en recepten
€ 280,-
Duo evaluatie consult 60 min € 140,-
Nieuw schema € 45,-
Telefonisch consult < 15 min € 30,-
Telefonisch consult 20 min € 40,-
Telefonisch consult 30 min € 49,90
Losse Body Check/ Kort consult 30 minuten € 49,90
Pakket van 5 of meer korte consulten € 45
Pakket van 5 of meer korte consulten (kind) € 40
Bloedafname gratis

 

Ga naar onze Go!GreenStore en boek je consult online!
Body Check en advies zijn een vast onderdeel van ieder consult. Per niet nagekomen afspraak worden de consultkosten in rekening gebracht, 
indien niet 24 uur van tevoren afgemeld.

Vergoeding
Your Health Coach is A-licentiehouder en aangesloten bij beroepsvereniging VBAG. Consulten vallen onder: Natuurgeneeskundige therapieën en worden (deels) vergoed door de meeste verzekeraars. Deze vergoeding gaat niet af van het eigen risico en er is geen doktersverwijzing nodig.
Informeer zelf bij uw verzekeraar of u voor vergoeding in aanmerking komt.
Hiervoor heeft u deze gegevens nodig:
AGB code: 90-046043 - VBAG code: 2.120237A - VBAG licentienr. 910560R

Your Health Coach is lid van de V.B.A.G. (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijzen) en de overkoepelende organisatie S.R.B.A.G. (De Stichting Registratie Beroepsbeoefenaren Aanvullende Gezondheidszorg).

De V.B.A.G is een beroepsvereniging van zelfstandige, professionele beroepsbeoefenaars van natuurlijke geneeswijzen. Sinds 1984 waakt de V.B.A.G in het belang van cliënten over de kwaliteit van haar leden. Door middel van strenge selectiecriteria (o.a. opleiding), een registratiesysteem, beroepscode en de verplichte bijscholing wordt een bestand van bekwame en deskundige natuurgeneeskundigen opgebouwd. Alle V.B.A.G. leden zijn beëdigd en zijn daardoor gehouden aan regels.

De Stichting Registratie Beroepsbeoefenaren Aanvullende Gezondheidszorg (S.R.B.A.G.), is een registratie-instituut voor vakbekwame en goed opgeleide artsen en therapeuten in de complementaire of alternatieve zorgsector. Wanneer u als consument een behandelaar raadpleegt die in het SRBAG-register is opgenomen, dan kunt u er op rekenen dat deze betrouwbaar is, goed is opgeleid en veilig behandelt.

De SRBAG hanteert strikte toelatingsvoorwaarden en stelt kwaliteitseisen op het gebied van scholing, praktijkvoering en zorgvuldig handelen. Geregistreerde behandelaars worden hier periodiek op getoetst.

Klachten
Een therapeut in de complementaire gezondheidszorg moet zich houden aan de gedragsregels van zijn beroepsvereniging en aan de algemene wettelijke bepalingen. Voor klachten mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.