Werkwijze

Na het invullen van het inschrijfformulier maken we een afspraak voor een eerste consult. Je kunt kiezen voor een uitgebreid consult van 75 minuten van 150 euro - waarna je ook een voedingsschema krijgt - maar je kunt ook kiezen voor een korter consult van 60 of 45 minuten (85 of 69 euro).

Wanneer je gezondheidsklachten hebt, helpen wij je met het opsporen van de oorzaak ervan. Meten = weten, dus we bespreken graag de mogelijkheden van laboratorium onderzoek.

Wij bieden diverse onderzoeken aan:

Voedselintolerantie pre screening  - 48 euro
Test op IgG en IgG4 op 7 voedingsmiddelen: melk, ei-eiwit, tarwe, tomaat, ananas, pinda, zalm.

Ontlastingonderzoek - 19 tot 209 euro
Darmflora onderzoek, spijsvertering, Helicobacter Pylori, Candida, gisten, schimmels, virulente factoren (bacteriën in biofilm), ontstekingen, voedsel allergie, leaky gut, het immuunsysteem in de darm, histamine intolerantie, parasitaire belasting.

Schildklierprogramma - 52 euro
Meet naast TSH ook de vrije schildklierhormonen T3 en T4. Om te beoordelen of de schildklier goed functioneert moeten ook T3 en T4 gemeten worden.

Hormoondiagnostiek - 81 - 150 euro
Cortisol dagprofiel, DHEA, de vrouwelijke en mannelijke geslachtshormonen.

Uitgebreid consult
In het 75 minuten consult wordt er aan de hand van je persoonlijke doelstellingen een persoonlijk plan opgesteld. 
Dit plan op maat is exact afgestemd op de samen met Your Health Coach opgestelde Specifieke, Meetbare, Acceptable, Realistische en Tijdsgebonden doelen.

Het persoonlijk plan bestaat uit:

  • Basisregels
  • Your NO list
  • Persoonlijk schema
  • Persoonlijk voedingsadvies
  • Recepten

Basisregels
Your Health Coach heeft een aantal, duidelijke en zeer goed te volgen basisregels opgesteld. Met deze basisregels zet je de eerste stap naar je nieuwe, gezonde lifestyle.

Your NO list
Een persoonlijke lijst met ‘te vermijden’ stoffen. De stoffen op je persoonlijke NO list dien je tot de evaluatie afspraak volledig te vermijden.

Persoonlijk schema
Een overzichtelijk schema waarin in detail (hoeveelheid, hoe te bereiden e.d) staat wat je per eetmoment kunt eten. Je kunt kris-kras uit je schema je keuzes maken.
Het is dus niet zo dat je op maandagavond bijvoorbeeld verplicht bloemkool moet eten. Per eetmoment heb je de keuze uit 7 verschillende opties!

Persoonlijk voedingsadvies
Tijdens het eerste gesprek krijg je veel informatie. Your Health Coach vat de belangrijkste punten voor je samen in je persoonlijk voedingsadvies. Dit advies kun je rustig thuis op je gemak nog eens nalezen.

Recepten
Uiteraard krijg je van Your Health Coach genoeg recepten om je healthy lifestyle op te starten. Wees niet bang dat je uren in de keuken moet staan of oneindig veel ingrediënten op voorraad moet hebben. Your Health Coach werkt met het less = more principe: recepten met niet teveel maar precies voldoende ingrediënten, makkelijk en in weinig tijd te bereiden. Het less = more principe zorgt voor een korte bereidingstijd met een zeer smaakvol eindresultaat!

Start vandaag nog met je gezonde levensstijl!