< Terug

Go With the Glow event: Inner and Outer beauty

Go With the Glow event: Inner and Outer beauty

Op dinsdag 15 mei organiseert Go With The Glow een plantaardig diner bij The Meets, in het teken van inner- en outer beauty. Tessa is gastspreker en legt uit hoe de juiste voeding je huid kan laten stralen en kwaaltjes kan doen genezen. De deelnemers wordt een 100% plantaardig 3-gangen diner voorgeschoteld bij restaurant the Meets aan het Cornelis Troostplein in Amsterdam.

Inner beauty:
Je uiterlijk is direct gerelateerd met je innerlijke gezondheid. Een gezonde darmflora zorgt voor een goede weerstand, een sterk immuunsysteem maar ook voor een gezonde Glow. 
Onder het genot van een plantaardig driegangen diner, wordt je haarfijn uitgelegd hoe de juiste voeding zorgt voor balans, genezing van kwaaltjes en de huid kan doen stralen van binnenuit. 

Outer beauty:
Tijdens het diner wordt de nieuwe natuurlijke gezichtsverzorgingslijn van Kruidvat geïntroduceerd: Kruidvat Natures. De nieuwe lijn bestaat uit producten die met respect voor de natuur zijn ontwikkeld en volledig veganistisch zijn. Een hydraterende dag- en nachtcrème, anti-age dag-, nacht- en oogcrème met Q10, hydraterende oogmake-up remover, sensitive micellair water en sensitive facial wipes. Alle gasten krijgen een goodiebag met Kruidvat Natures mee naar huis.

Het doel van het diner is om de gasten te laten zien, proeven en ervaren hoe veelzijdig te plantaardige keuken is, maar vooral om alle tools aan te reiken voor een gezonde en liefdevolle levensstijl die je doet stralen van binnen en buiten. Tevens lanceert de Kruidvat een nieuwe natuurlijke en vegan gezichtsverzorgingslijn: Kruidvat Natures.

Datum: Dinsdag 15 mei
Tijd: 18:00 - 20:00
Locatie: The Meets, Cornelis Troostplein 3 Amsterdam
Prijs: €35,-
Gastspreker: Tessa van der Steen, Your Health Coach
Bestel je ticket hier

 

Van 15 mei 2018 18:00 tot 15 mei 2018 20:00

Klik hier om datum vast te zetten in uw agenda

Locatie: The Meets Cornelis Troostplein 3, 1072 JJ Amsterdam, Nederland


2018-05-15 18:00:00
2018-05-15 20:00:00