20% korting op beauty treatment

Nirit Yogev heeft zes jaar geleden haar eigen huidverzorgingslijn op de markt gebracht, Pure Natural Cosmetics. In februari dit jaar opende Nirit haar eigen salon waarin zij verschillende beautybehandelingen verzorgt. Uiteraard gebruikt zij tijdens alle behandelingen uitsluitend haar eigen producten. Deze maand krijg je maar liefst 20% korting op de volgende behandelingen:

20% korting op beauty treatment1. Age defense treatment – 75 min
Deze behandeling hydrateert de huid en herstelt de natuurlijke balans tussen vette en droge delen van de huid. De focus ligt op het vertragen van vroegtijdige veroudering.

2. Deep cleansing treatment – 75 min
Deze behandeling legt de focus op een diepte reiniging en de natuurlijke ontgifting van de huid. De huid ziet er zichtbaar schoner uit en poriën lijken kleiner. Zeer geschikt voor de probleemhuid, acne of verstopte huid.

3. The age defense sensitive skin treatment – 75 min
Speciaal ontwikkeld voor de kwetsbare en gevoelige huid. De huid is na behandeling beter bestand tegen vroegtijdige veroudering en voelt kalm, gevoed en versterkt aan.

4. Hydration facial – 75 min
Een uitvoerige behandeling voor de droge, vochtarme, geïrriteerde of schilferige huid. Na de behandeling voelt de huid gehydrateerd, gevoed en zacht aan.

Boek nu met korting!
Wil je zelf een behandeling boeken of deze cadeau doen? Je kunt de behandeling kopen in onze webshop. De hele maand september betaal je in plaats van 69 euro slechts 55 euro voor een behandeling van 75 minuten. Na aankoop kun je hier een dag/tijd kiezen. Let op behandelingen in Amsterdam zijn alleen te boeken op vrijdag, zaterdag en zondag.

Adres
Nirit Yogev - Pure Natural Cosmetics
Oneset Hair salon
Europaplein 77
Amsterdam