Algemene Verordening Gegegevensbescherming

Vanaf 25 mei 2018 is de AVG in werking getreden. Deze verordening bevat nieuwe privacy regels met als belangrijkste doel persoonsgegevens nog beter te beschermen. De Volkskrant kopte op 23 mei: ‘Nieuwe privacywet komt klanten ten goede, maar bedrijven krijgen er hoofdpijn van’.

Wij hebben de bescherming van jouw gegevens hoog in het vaandel staan en hebben daarom hard gewerkt hard gewerkt om te kunnen voldoen aan de vereisten van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. We hebben ons privacybeleid bijgewerkt om meer inzicht te kunnen bieden in de manier waarop we jouw persoonlijke gegevens verwerken. Je kunt op deze pagina onze aangepaste voorwaarden bekijken.

Bij het invullen van het contact- of inschrijfformulier via onze website, heb je destijds de keuze gemaakt om onze nieuwsbrieven te ontvangen. Met twaalf nieuwsbrieven per jaar houden we je graag op de hoogte. Onze nieuwsbrieven verschijnen altijd op de eerste dag van de maand.

Wil je liever geen nieuwsbrieven meer ontvangen? 
Onderaan iedere nieuwsbrief staat een link om je middels een muisklik af te melden. Heb je verder nog vragen over onze privacyregels, mail ons dan op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.