Blckbx, ongecensureerd nieuws

Dat er heftig gecensureerd wordt in de media is inmiddels bekend. De social mediaplatformen komen er openlijk voor uit. Omdat Flavio Pasquino van Blckbx graag alle kanten van de tijd waarin we nu leven wil belichten, begint hij een eigen dagelijks nieuwskanaal. Een goede ontwikkeling vinden wij, want het is niet aan de grote mediagiganten om te bepalen wat wij wel en niet mogen zien. 

25 maart 2021 startte de Blckbx crowdfunding campagne, genaamd Blckbx #nextstep. Het doel was om 250.000 euro te verzamelen en eind juli 2021 is dit doel al behaald. Een mijlpaal voor het team van Blckbx dat ongelofelijk veel steun en liefde heeft gekregen. Waarschijnlijk vindt de eerste uitzending al halverwege september plaats. 

Blckbx staat bekend als een onafhankelijk nieuwskanaal, met kritische en integere videocontent. Blckbx stimuleert een bewustere samenleving waarin respect, democratie, persvrijheid en de vrijheid van meningsuiting gewaarborgd blijft. 

Blckbx helpt aan die betere samenleving te bouwen door ideeën en oplossingen aan te dragen vanuit collectieve denkkracht, waarin censuur geen plek heeft.

> Bekijk de laatste video’s van Blckbx hier