Actie tegen 5G

Afgelopen week ben ik in Amsterdam naar een lezing geweest van Dr. Martin L. Pall. Dr Pall is hoogleraar biochemie aan de Washington State University en heeft jarenlange ervaring op het gebied van elektromagnetische straling. Hij legde in zijn presentatie haarfijn uit wat de gezondheidsrisico’s zijn van straling. Volgens de Telecomindustrie zou een toekomst met 5G ons veel goeds brengen. Maar het tegendeel is waar. De schadelijke effecten voor mens, dier en milieu worden door de industrie en media ontkend. Dr. Pall had er maar één woord voor toen ik hem naar zijn verklaring vroeg: “Corruptie!”.

De Wereldgezondheidsorganisatie gaf in 2011 al aan dat het 5G-netwerk een toename in onvruchtbaarheid, DNA-schade en zelfs kanker kan veroorzaken. In Californië is 5G al een feit. En daar zijn steeds meer mensen die gezondheidsklachten rapporteren zoals hoofdpijn, concentratieverlies, draaiduizeligheid (vertigo), hartkloppingen, depressie, hyperactiviteit en slapeloosheid. Ook vallen insecten die te dicht bij 5G-zendmasten komen dood neer. Ook in Nederland zijn er tijdens de testfase van 5G ruim 330 spreeuwen dood uit de lucht gevallen en 500 op hol geslagen koeien door de afrastering van een weiland gerend. In beide gevallen werden er testen gedaan met nabij gelegen zendmasten. Dit kan toch geen toeval zijn?

In dit artikel op onze website lees je meer over de gezondheidseffecten van 5G en hoe ik zelf in actie ben gekomen.

Wat is er in de aanbieding in december?
Omdat de laatste maand van het jaar behoorlijk druk en stressvol kan zijn, staat deze maand in het teken van het verminderen van stress. In december zijn onze producten voor stressreductie met 10% korting te bestellen: Magnesium citraat, Magnesium bi-glycinaat, Magnesan forte, Rhodiola, Ashwagandha, Actief B-complex, Q-10 Ubiquinol, PQQEnergy, Gaba, L-Glutathion, Astragalus Elderberry & Garlic Complex.

Het product van de maand is onze CBD-olie, 5%. Je kunt CBD-olie gebruiken om dieper te slapen, maar ook voor een betere focus of tegen onrust.  
Je bespaart in december 8 euro op een flesje van 20 ml, van € 39,95 voor € 31,95.
Geldig t/m 31 december 2019.

Namens mijn hele team wens ik je een stressvrije maand toe!

> Bekijk alle blogberichten