Back to work

Mijn zwangerschapsverlof zit erop: deze maand begin ik weer met werken. Wel halve dagen voorlopig, omdat de tweeling nog volledige borstvoeding krijgt. Ik start met twee dagen per week en ben dus nog even minder beschikbaar. Daarom ben ik blij dat Emmy mij blijft ondersteunen. Emmy werkt zowel in Amsterdam als in Volendam, waar zij de spelers van F.C. Volendam coacht. 

Ik hoop een goede balans te vinden tussen mijn werk en privé. Het eerste jaar kom je met een tweeling echt handen te kort. Waar ik normaal nog even wat werk kon doen tussen de slaapjes door, gooi ik nu een was in de machine of ben ik bezig met de oudste twee.  

Gelukkig zijn Vince en Paris vrolijke baby’s en heb ik voldoende hulp. Maar door de drukte thuis kan ik geen volledige werkweek meer op kantoor aanwezig zijn.

Het is alweer november, het griepseizoen staat voor de deur. Mijn advies blijft om te focussen op een goed werkend immuunsysteem. Ons lichaam is ieder najaar gewend om met virussen om te gaan. Geen reden voor mij om de griepprik te adviseren. Zorg goed voor je immuunsysteem en neem voldoende vitamine D, vitamine C en zink. Daarnaast gebruik ik sinds kort Quercetine, een krachtige antioxidant die de werking van vitamine C versterkt. 

Wat is er in de aanbieding in november?
Je krijgt de hele maand korting op producten die het immuunsysteem versterken: L-GlutathionRhodiolaReishi shiitake maitake 300 mgNano zink 200 mlNano zink-koper 1000 mlzink citraatzink-koper 90 caps Ester Corganic bee pollenselenium 200 mcgselenium zonder gistribes nigrumBio AshwagandhaAshwagandha 60 capsCBD olie.

Het  product van de maand is een combinatie van drie producten: een flesje Arctic blue visolie 250 ml, 25 mcg vitamine D en een gratis pot Wholefood multi. Normaal kost dit trio € 69,10 maar is in november te bestellen voor € 42,85.

Namens mijn hele team wens ik je een gezond najaar!

 
> Bekijk alle blogberichten