The new normal

Werken vanuit huis is sinds een paar weken ‘the new normal’. Voor de meesten van ons is dat best wel aanpassen, zeker als je kinderen in huis hebt. Daarnaast veroorzaakt angst voor het corona virus een verhoogde afgifte van het stresshormoon cortisol wat het immuunsysteem onderdrukt.

Werken vanuit huis is sinds een paar weken ‘the new normal’. Voor de meesten van ons is dat best wel aanpassen, zeker als je kinderen in huis hebt. Daarnaast veroorzaakt angst voor het corona virus een verhoogde afgifte van het stresshormoon cortisol wat het immuunsysteem onderdrukt.

Voor de meeste mensen is het een hele omschakeling om praktisch alles vanuit huis te doen. Door de SNS bank werd ik gevraagd om over dit onderwerp een blog te schrijven. Hier kun je mijn tips lezen om aan je gezondheid te werken, gewoon vanuit huis.

Verder hebben wij thuis de hygiëneregels aangescherpt en houden we 1,5 meter afstand van anderen als we buiten zijn. Helaas vallen mijn ouders in de risicogroep en daarom hebben we ze al aantal weken niet gezien. Voor mijn werk heeft de coronacrisis gelukkig geen ingrijpende gevolgen. Ik doe mijn consulten via videobellen en ook de geplande presentaties geef ik online. En zeker door de verhoogde vraag naar vitamine C, D en zink is de webshop drukker dan ooit.

Wat is er in de aanbieding in april?
In april zijn onze antivirale producten in de aanbieding: Melatonine 30 en 90 caps, Jodium druppels, L-lysine, Vitamine C, Ester C, Vitamine D 402, vitamine D 25 mcg 90 caps, Nano zink 200 ml, Nano zink-koper, EHBO zilverspray, KNO neusspray, Curucma longa + zwarte peper

Ons product van de maand is een combinatie van vier antivirale producten: ester C, L-lysine, vitamine D, zink. Je bespaart in april maar liefst € 16,25.

Namens mijn hele team wens ik je een goede weerstand tegen virussen!

 

> Bekijk alle blogberichten