Focus op weerstand

Het is nu 12 weken geleden dat ik bevallen ben van onze tweeling. Het gaat goed met de ons, de jongens zijn tevreden en lachen veel. Ik ben fysiek hersteld en heb vorige week voor het eerst gesport. Hoewel het heerlijk was, had ik wel drie dagen spierpijn, maar ik klaag niet hoor!

Veel mensen vragen mij wanneer ik weer begin met het coachen van cliënten. Omdat Vince en Paris volledige borstvoeding krijgen, is het lastig om afspraken te plannen. Ik doe vanuit huis af en toe een online consult en ben van plan om vanaf 28 oktober weer naar kantoor te gaan. 

Ondertussen merk ik dat mensen om mij heen nog steeds bang zijn om corona te krijgen. Het klopt dat iedereen, gevaccineerd of ongevaccineerd, besmet kan raken met het coronavirus. Daarom hamer ik op het versterken van je eigen weerstand, op de eerste plaats met een gezonde voeding en voldoende beweging. Daarnaast is het belangrijk dat je geen tekort hebt aan vitamine D. Deze vitamine is samen met zink en Quercetine zeer effectief gebleken in de strijd tegen corona. Ook de bekende winterdip is gelinkt aan vitamine D-tekort. 

Focus op het versterken van jouw eigen gezondheid zodat je een goede weerstand hebt, zeker dit najaar. De gedachte dat vaccinatie voldoende is om deze pandemie door te komen, is een illusie. In Israël is al aangekondigd dat er een vierde vaccin nodig is om het ‘groene paspoort’ actief te houden. Met de aankondiging van minimaal twee boosters erkent men dat de vaccinaties niet voldoende werken. 

Kortom, ik steek mijn energie liever in een gezonde levensstijl. Elke maand plaatsen wij op onze site nieuwe tips en inspiratie. Het is al 14 jaar mijn missie om jou te blijven inspireren gezond te leven. En ik hoop dit nog heel lang te mogen doen! 

Wat is er in de aanbieding in oktober?
Je krijgt de hele maand korting op onze vitamine D3 producten: Vitamine D 75 mcg in olijfolie, Vitamine D 75 mcg van AOV, Vitamine D3 en K, Vegan vitamine D3 en K, Vitamine D 25 mcg in olijfolie, Vitamine D 25 mcg van AOV, Vitamine D druppels 25 mcg en Vitamine D druppels voor kids.

Het product van de maand is ons Paddenstoelencomplex met Chaga, Cordyceps en bladhoopchampignon. Deze combinatie van paddenstoelen ondersteunt het immuunsysteem, werkt antiviraal en remt ontstekingen. Normaal kost dit complex € 39,95, in oktober profiteer je van 20% korting en betaal je slechts € 31,95.

Namens mijn hele team wens ik je een sterk immuunsysteem!

 
> Bekijk alle blogberichten