Galbulten

Eind maart kreeg mijn oudste ineens galbulten op zijn polsen en enkels. Ik kon er maar niet achter komen wat de oorzaak was. Op gevoel startte ik een kuur met Nano zilver, die na 5 dagen begon te werken. De bulten barsten open en droogden op als korstjes. Aangezien zilver effectief is tegen bacteriën, gisten, schimmels en virussen moet de boosdoener een van deze vier geweest zijn. 

Bij ons in de praktijk zijn huid- en darmklachten aan de orde van de dag. Daarom geef ik op 14 april een gratis webinar over darmgezondheid. Darmklachten ontstaan als het microbioom niet in evenwicht is. Ik bespreek de signalen die je lichaam afgeeft in geval van een disbalans. En hoe je daar effectief wat aan kunt doen. Zie ik je (weer) bij mijn volgende webinar?

Wat is er in de aanbieding in april?
Deze maand zijn onze producten voor gezonde darmen in de aanbieding: Pro symbioflor, Symbioflor 1, Symbioflor 2, Nano zilver liter, Kandillon, Bio Para, Saccharomyces boulardii, ADP, Probiotica 24 miljard, Pre en probiotica, Orthiflor start, Bio Kult, Probiotica poeder 8 miljard CFU.

Het product van de maand bestaat uit drie producten: Pro symbioflor, Symbioflor 1 en Symbioflor 2. Op het Symbioflorpakket krijg je 20% korting in april. Van € 58,95 voor € 47,15.

Namens mijn hele team wens ik jou een fijne lente!

 
> Bekijk alle blogberichten