Gelukkig nieuwjaar!

Het is 2020! Ik hoop dat je een fijne jaarwisseling hebt gehad en dat dit nieuwe jaar veel moois voor jou in petto heeft. Als ik zelf terugkijk op 2019, dan ben ik in het jaar waarin ik 40 werd, letterlijk een jaartje wijzer geworden. In plaats van de hele dag vol afspraken te plannen, maak ik nu meer tijd voor bewuste ontspanning en geef ik meer aandacht aan mijn lijf.

Zo ga ik regelmatig naar de acupunctuur, chiropractor en neem vaker een massage. Het hoogtepunt van 2019 was het organiseren van mijn eerste retreat. Samen met acupuncturiste Julie LaBarge en yogadocente Marleen Bontekoe organiseerde ik het Restore, Regenerate & Relax Retreat. Ook wilde ik in 2019 meer bewustwording creëren over de gezondheidseffecten van microplastics en elektromagnetische straling. Zo werd ik onlangs geïnterviewd door Holistik.nl over het effect van straling op kinderen. In dit artikel leg ik uit wat ik zelf doe om mijzelf en mijn kinderen te beschermen tegen elektromagnetische straling. Tot slot wil ik je bedanken voor het lezen van onze nieuwsbrief, ik hoop jou ook in 2020 te blijven inspireren en te motiveren.

Save the date!
Op zaterdag 18 januari geef ik samen met yogadocente Marleen Bontekoe een 2,5 uur durende workshop bij Sthira Yoga Amsterdam waarbij we dieper ingaan op hoe je het zenuwstelsel kunt kalmeren met yoga en gezonde voeding.

Wat is er in de aanbieding in januari?
Deze maand staat in het teken van detoxen. De hele maand krijg je 20% korting op onze chlorella & spirulina-combinatie en 10% korting op producten die de ontgifting ondersteunen: Macro greens 30 servings, Biosil capsules, MSM poeder, Choline & inositol, Nano zilver 1 liter, Nano zilver 200 ml, Detox capsules, Mariadistel, Urtica, Cynara, Darmdetox (3-daagse kuur), Probiotica forte, Enzymencomplex 180 tabs en Plantenzym.

Namens mijn hele team wens ik jou veel gezondheid, geluk en liefde in 2020. Dat al jouw dromen en wensen uit mogen komen.

> Bekijk alle blogberichten