Gevolgen coronacrisis

Steeds meer beginnen de gevolgen van de coronacrisis duidelijk te worden. Er is ongekende schade geleden. En dan heb ik het niet alleen over de financiële gevolgen, maar ook over de onzekerheid, stress, pijn en verdriet die dit virus en de maatregelen met zich mee hebben gebracht. Het psychologische effect is iets wat we niet moeten onderschatten, het ‘angstvirus’ heeft behoorlijk om zich heen geslagen. Ons gedrag is veranderd, hoe we met elkaar omgaan en elkaar wantrouwen. Daarnaast zijn veel mensen het vertrouwen in hun eigen lichaam verloren. Wij zijn immers uitgerust met een fantastisch immuunsysteem dat vanaf onze geboorte gewend is om virussen aan te pakken. 

Met de herfst in aantocht is het belangrijk om jouw immuunsysteem op nummer 1 te zetten. Goede voeding, voldoende nachtrust en gezonde darmen (let op deze maand zijn de laboratoriumtesten nog voor het oude tarief te bestellen, op 1 oktober gaan de prijzen omhoog) zijn vereisten voor een optimale gezondheid. Maar zoals ik hierboven al schreef, ook het mentale aspect mag niet vergeten worden. Je kunt geen gezond lichaam hebben zonder een gezond brein. 

Helaas wordt er in deze crisistijd geregeerd en gehandeld op basis van angst. Daarom heb ik een media-detox ingelast en verkrijg ik mijn informatie alleen nog via mijn eigen kanalen, waaronder Café Weltschmerz. Zij benaderen de onderwerpen van deze crisis niet slechts van één kant, maar houden een open blik. Een van mijn favoriete interviews is die met Flavio Pasquino over de PCR-test. Uit deze uitzending blijkt dat de PCR-test helemaal niet geschikt is voor waar hij nu voor wordt gebruikt: om iemand als ‘besmet met COVID-19’ aan te duiden. De test laat slechts zien dat er wat deeltjes van ‘een coronavirus’ in gevonden zijn. De test kan op geen enkele manier aantonen dat iemand ziek is, ziek zal worden en laat staan besmettelijk is.

Het is mijn missie geworden om jou te helpen weer te vertrouwen op je eigen immuunsysteem. Na dit virus zullen er namelijk weer nieuwe virussen volgen. Dus ik volg nog steeds mijn coronaprotocol waar ik in maart mee ben gestart.

Lieve mensen, houd je gezonde verstand erbij, blijf kritisch en vertrouw op de kracht van je eigen lichaam. Ons eigen lichaam kan, met een beetje hulp in het virusseizoen, heel wat aan.

Wat is er in de aanbieding in september?
Deze maand zijn onze producten voor een gezond brein in de aanbieding: Acetyl-L-Carnitine & Ashwagandha, L-Carnitine 500 mg 50 caps en 90 capsPQQ energy, Ubiquinol, Co-enzym Q10 120 mg, Vitamine B3 Niacinamide 90 caps, Vitamine B1 Thiamine 100 caps, Mucuna Pruriens 120 tabs, Adenosyl 1000 en 3000 mg, Biotine, Arctic blue 150 en 250 ml

Ons product van de maand is een combinatie van twee producten: Acetyl L-Carnitine & Ashwagandha + vitamine C 100 vcaps. Ashwagandha is een adaptogeen Aryuvedisch kruid dat rust brengt in drukke tijden en dat het lichaam ondersteunt om beter om te gaan met fysiologische en psychologische stress. Vitamine C ondersteunt de werking van het immuunsysteem, beschermt cellen tegen oxidatieve stress en draagt bij aan het verminderen van vermoeidheid. 

Namens mijn hele team wens ik iedereen een rustige maand september toe!

 
> Bekijk alle blogberichten