Gezond verstand

Veel van mijn cliënten noemen de tijd waarin we nu leven, een gekke tijd. Zelf ervaar ik deze tijd niet meer als gek, maar eerder als bijzonder. Ik verbaas me er namelijk over dat we zo eenzijdig geïnformeerd worden. Er wordt naar mijn mening veel te weinig aandacht besteed aan het versterken van je eigen weerstand en wat vitamine D, C en zink doen voor je immuunsysteem. 

Thuis probeer ik het voor de kinderen gezellig en normaal te houden. Ze zijn nu 7 en 4. Ik wil dat zij zorgeloos en met warmte kunnen opgroeien, zonder enige vorm van angst voor een virus of om iemand een knuffel te mogen geven. Maar nu de angst regeert, mondkapjes steeds meer verplicht zijn geworden en er steeds minder vrijetijdsbestedingen overblijven, maak ik me daarover ernstige zorgen. 

En waarom horen we zo weinig over hoe je met voeding en suppletie je eigen weerstand kunt versterken? Ik lees sinds kort een nieuw magazine met een toepasselijke naam. Nog steeds vertrouw ik op de geneeskracht van mijn eigen lichaam. En met een zink-zilverneusspray heb ik een neusverkoudheid zo onder controle. Speciaal voor deze bijzondere tijd, heb ik mijn tips om je weerstand te versterken voor je op een rijtje gezet.

Wat is er in de aanbieding in november?
Een goede weerstand is, zeker in 2020, een belangrijk bezit. De hele maand november krijg je 10% korting op producten voor een goede weerstand: Zink-zilverneusspray, zink + koper, nano zink 200 ml, vitamine C 60 en 180 tabs, BioAstin, Chaga,  Druivenpittenextract, Antioxidantencomplex, vitamine D 25 mcg 60 caps,  vitamine D-druppels, vitamine D 75 mcg, vitamine D-druppels voor kids en vitamine D&K.

Ons product van de maand is een combinatie van vier producten: Nano zink 1000 ml, vitamine C 100 caps, vitamine D3 75 mcg en EHBO zilverspray. Op dit pakket bespaar je in november maar liefst € 23.

Namens mijn hele team wens ik iedereen een fantastische weerstand in november!

 
> Bekijk alle blogberichten