Happy 2021!

Allereerst wens ik je een gelukkig en gezond nieuw jaar! Ik hoop dat 2021 een jaar wordt waarin jouw gezondheid (nog) meer prioriteit krijgt en dat je de kleine dingen van het leven kunt waarderen en er dankbaar voor bent. 

Want in een wereld die in één jaar compleet is veranderd, is het soms moeilijk om positief te blijven. Wie had ooit kunnen bedenken dat onze vrijheden aan banden zouden worden gelegd? Als je mij precies een jaar geleden over een eerste en tweede lockdown had verteld, had ik ongetwijfeld gezegd: “In Nederland? Geloof je het zelf? Misschien in communistisch China, maar hier.. absoluut niet!”. Toch leek de eerste lockdown mij destijds een logische beslissing. Maar hoe meer informatie ik zelf ging verzamelen in plaats van naar het eenrichtingsverkeer in de media te luisteren, hoe meer ik leerde over het virus. COVID-19 of corona is een griepvirus. Het is een virus dat wordt overgedragen via druppelbesmetting (aerosolen), niet via contactbesmetting. We moeten echt stoppen met het overdreven schoonmaken (met agressieve schoonmaakmiddelen), handen stukwassen en overmatig gebruik van handenalcohol. Want dit is zelfs slecht voor je weerstand. Ik heb vanaf het begin van deze crisis tegen iedereen geroepen dat het hooghouden van je eigen weerstand en het versterken van je immuunsysteem het beste is wat je kunt doen. 

In november werd ik geïnterviewd door Suzanna Timmer voor Classy magazine en in december werkte ik mee aan een documentaire over het virus. Ik vertel vooral wat je preventief kunt doen om je te beschermen en ik ben kritisch over het gevoerde beleid. Wanneer de docu afgemonteerd is, laat ik je uiteraard weten waar je deze kunt bekijken! 

Wat is er in de aanbieding in januari?

Deze maand hebben we stapelkorting! Je krijgt op onze detoxproducten 10% korting. En wanneer je 3 stuks Chlorella, Spirulina, Macro greens of Miracle reds koopt dan krijg je zelfs 20% korting!

Bijvoorbeeld: Chlorella kost deze maand geen € 26,95 maar € 24,25 per stuk. Koop je 3 stuks dan betaal je slechts € 21,56 per stuk!

Onze detoxproducten zijn: Chlorella, Spirulina, Miracle reds 30 en 90 servingsMacro greens 30 servings en 90 servings, Biosil capsules, MSM poeder, Choline & inositol, Nano zilver 1 liter, Nano zilver 200 ml, Nano zilverspray, Detox capsules, Mariadistel, Urtica, Cynara, actief B-complex, pyridoxaal 5-fosfaat.

Namens mijn hele team wens ik jou een optimaal gezond 2021!

 
> Bekijk alle blogberichten