Leven in angst

Afgelopen maand werd bekend dat er ook buiten China besmettingen waren met het coronavirus. Italië deed vorige week zelfs de grenzen dicht nadat er 8 mensen aan de gevolgen van dit virus waren overleden. Ik merk dat steeds meer mensen in angst leven. Maar let op: angst leidt tot stress. En stress is de basis van alle ziekten.

Daarom heb ik me verdiept in dit virus en de sterfgevallen. In bijna alle gevallen betrof het mensen die al een verzwakt immuunsysteem hadden. Wanneer je defensie tegen ziektekiemen al laag is, hebben virussen meer kans. Ik wil niet leven in angst en daarom houd ik mijn immuunsysteem hoog. Op dit moment ben ik op vakantie in Californië. Op de meer dan 11 uur durende vlucht slikte ik elk uur 1000 mg vitamine C. Deze antioxidant is een van de meest belangrijke stoffen voor een sterk afweersysteem. Naast vitamine C zijn er nog meer vitaminen die je kunt nemen om je immuunsysteem te versterken. Verderop in deze nieuwsbrief lees je mijn advies om je te beschermen tegen het coronavirus.

Tot slot nog wat over de commotie over B12. Voor wie het gemist heeft: in januari pikten de media een verkeerde interpretatie van een studie over B12 op. In de studie werd een verband gelegd tussen hoge B12 bloedwaarden en een hogere kans op sterfte. Gelukkig rectificeerden de onderzoekers hun uitspraken. Verderop in deze nieuwsbrief kun je meer over deze studie lezen en omdat B12 zo belangrijk is, krijg je de hele maand maart 20% korting op de combinatie methyl + adenosyl.

Wat is er in de aanbieding in maart?
De hele maand maart zijn onze producten voor meer energie met 10% korting te bestellen: Spirulina, L-Carnitine, Ubiquinol Q10 50 mg, Co-enzym Q10 120 mg, Vegan Aswagandha, Maca, Alfa Liponzuur, Jodium druppels, B12 methyl 1000 mcg, B12 Adenosyl 1000 mg, Nano IJzer 1000 ml, Vegan vitamine D 50 mcg, PQQ energy.

Ons product van de maand is de Vitamine B12 combinatie (actieve vormen Methyl en Adenosyl) 3000 mcg, beide met foliumzuur. Van € 27,90 voor € 22,35.

Ik wens je namens mijn team veel energie in de maand maart!

> Bekijk alle blogberichten