Life changes

Life changes

Een tijdje geleden hadden Emmy en ik het over hoe het zou zijn om een jaar als ‘digital nomad’ te gaan werken. Emmy gaat deze droom werkelijkheid maken en vertrekt deze zomer naar het schiereiland Nicoya van Costa Rica. Dit wordt vast een onvergetelijke reis en ervaring!

Op mijn wensenlijst staat ook nog steeds een mooie reis maken met mijn gezin. Omdat ik er wil zijn voor de tweeling in hun eerste jaren, werk ik op dit moment veel online. Mijn klantenkring heeft zich over heel Nederland verspreid en ik coach al een aantal mensen in het buitenland. Daarom ben ik de mogelijkheid aan het onderzoeken om net als Emmy een jaar naar het buitenland te gaan. Het zou dus zomaar kunnen dat ook ik binnenkort een groot avontuur aanga…!

Gratis webinar in juni
Vorige maand heb ik mijn water webinar moeten uitstellen. Ik heb het verplaatst naar dinsdag 7 juni a.s. Jij kunt je dus nog aanmelden! Ik behandel de volgende onderwerpen: Is het water uit jouw kraan wel schoon genoeg en wat zou je eruit moeten filteren? Zitten er nog wel voldoende mineralen in ons water en heb je wel eens gehoord van Deuterium depleted water? Wil je er live bij zijn, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Wat is er in de aanbieding in mei?
Deze maand krijg je nog steeds 15% korting op ons hele assortiment supplementen! Dus sla je slag en profiteer van korting op jouw favorieten: Chlorella, Spirulina, Vitamine D3 75 mcg, Vitamine C, Magnesium glycinaat, Selenium, Arctic blue visolie, zilverspray, Nano zilver, Nano ijzer en de rest van ons assortiment!

Namens mijn hele team wens ik jou een hele mooie maand juni!

 
> Bekijk alle blogberichten