Ontstressen

Vorige maand schreef ik over een nieuwe behandelmethode in de strijd tegen mijn fronsrimpels. Ik heb inmiddels vijf cosmetische acupunctuur behandelingen gehad en de lijnen in mijn voorhoofd zien er minder diep en zachter uit. Ook krijg ik ineens beduidend meer complimenten over mijn huid en gezonde glow.

Julie, mijn acupuncturiste, zorgt tijdens de rimpelbehandeling ook voor een betere stroming van de lichaamsenergie (Qi). Elke week inspecteert ze mijn tong en kijkt ze welke organen aandacht nodig hebben. Met zo’n vijftien naalden in mijn voorhoofd, handen en voeten blijf ik vervolgens twintig minuten liggen. En ik kan je zeggen, dit is voor mij de ideale manier om te ontstressen.

Verplicht ontspannen dus, terwijl de Qi merkbaar beter gaat stromen. Acupunctuur is een fijne manier om in balans te komen en werkt tegelijkertijd anti-verouderend.

Door mijn positieve ervaring kwam ik op het idee om met Julie een retreat te organiseren. Een 3-daags programma met yoga, gezonde voeding, acupunctuur en workshops over ontstressen. Je leert in de workshops beter om te gaan met stress en over de gevolgen van stress op ons lichaam. Door bewustwording en de juiste tips & trics ben je weerbaarder in tijden van stress. We hebben een inmiddels een goede yogalerares gevonden en ook met de locatie is het bijna rond. De eerste editie van ons retreat vindt plaats in november. Mocht je interesse hebben of meer informatie willen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zodra alles rond is, is het retreat te boeken via onze site. Ik kijk er in ieder geval al naar uit!

Wat is er in de aanbieding in juni?
Deze maand staat in het teken van stressreductie. Je krijgt de hele maand korting op de volgende producten:

Magnesan forte, Magnesium citraat, Magnesium glycinaat, Melatonine 60 en 180 capsules, Bio Ashwagandha, vegan ashwagandha, Gaba, Rhodiola, Quies, Actief vitamine B-complex, L-Carnitine, ALC-Ashwagandha, Ubiquinol

Ons product van de maand is onze CBD-olie. De hele maand krijg je 20% korting op 10 ml CBD-olie. Van € 39,95 voor € 31,75. 
Geldig t/m 30 juni

Namens mijn hele team wens ik je een stressvrije maand juni!

> Bekijk alle blogberichten