Pas op voor straling

In mijn vorige blog heb je kunnen lezen dat ik zoveel mogelijk 'plasticvrij' probeer te leven. De chemische stoffen in plastic verstoren onze hormonen en zijn een steeds groter probleem voor ons lichaam en het milieu. Een ander punt waar ik me ernstig zorgen over maak is elektromagnetische straling...

Deze straling gaat dagelijks dwars door ons lichaam heen en is afkomstig van onze wifirouter, laptop, iPad, mobiele telefoon, draadloze DECT telefoon, magnetron, elektrische apparaten en speelgoed met afstandsbediening. De meest zorgwekkende stralingsbron, in mijn ogen, is het 5G-netwerk. Om ook in drukke gebieden hoge snelheden te garanderen, zijn veel meer zendmasten en kleine antenne-installaties nodig. De komende maanden worden ze geplaatst in bushokjes, lantaarnpalen en gebouwen.

Er zijn steeds meer mensen die gezondheidsklachten ervaren en dat is niet gek met de steeds toenemende stralingsbelasting. Deze microgolven hebben een verstorend effect op onze lichaamscellen. Het is alsof je als mens in een magnetron gestopt wordt. Op scholen in Amerika zijn kinderen ziek geworden na het plaatsen van een sterkere router. Zij klaagden over hoofdpijn, concentratieverlies, duizeligheid, misselijkheid, draaiduizeligheid, versnelde hartslag en slapeloosheid. Het is toch te bizar voor woorden dat wij mensen gezondheidsklachten ontwikkelen door de technologische ontwikkelingen?

In de handleiding van je mobiele telefoon staat zelfs dat bellen met het toestel tegen het hoofd gevaarlijk kan zijn. Maar wat dacht je van de draadloze oordopjes? Deze zenden straling uit die direct door onze hersenen gaat! De verbinding van je telefoon naar de oordopjes gaat namelijk alleen naar de rechterkant. Vervolgens verbindt dit rechter oordopje via Bluetooth het signaal naar het linker oordopje. De straling kiest de korte weg: rechtstreeks door de hersenen. Ga dus terug naar de oude oordopjes waar gewoon een kabel aan zit!

Op de school van mijn zoon Sacha ben ik in gesprek over het gebruik van wifi, laptops en draadloze oordopjes. Ik stuurde deze TED Talk met als titel: 'Wireless wake-up call’ naar de directie en een week later mocht ik mijn verhaal doen op school. Door bewustwording kunnen in het bedrijfsleven en op scholen gezondere keuzes worden gemaakt. We kunnen niet vroeg genoeg beginnen. Neem jij ook contact op met je werkgever of de school van jouw kinderen? 

Laatste plaatsen Restore, Regenerate & Relax Retreat!
Op 1, 2 en 3 november organiseer ik samen met acupuncturiste Julie en yogadocente Marleen een 3-daags programma met yoga, gezonde voeding, acupunctuur en workshops. Je leert in de workshops beter om te gaan met stress en over de gevolgen van stress op ons lichaam. Door bewustwording en de juiste tips & tricks ben je weerbaarder in tijden van stress. Alle maaltijden zijn vegetarisch en op verzoek vegan. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar! Lees hier meer over het programma en hoe je in te schrijven.

Wat is er in de aanbieding in oktober?
In oktober zijn onze producten die het immuunsysteem versterken te bestellen met 10% korting: L-Glutathion, Rhodiola, Reishi shiitake maitake 300 mg, Nano zink 200 ml, Nano zink-koper 1000 ml, zink citraat, zink-koper 90 caps, Bioastin 4 en 12 mg, Ester C, organic bee pollen, selenium 200 mcg, selenium zonder gist, ribes nigrum, Bio Ashwagandha, Ashwagandha 60 caps, CBD olie.

Het product van de maand is een echte immuunbooster: Astragalus, elderberry & garlic-complex. Dit kruidenpreparaat verhoogt de weerstand, versterkt het immuunsysteem en is effectief bij griep en verkoudheden. De hele maand oktober krijg je 20% korting op dit unieke product: van € 31,95 voor € 25,55.

Geldig t/m 31 oktober 2019

Namens mijn hele team wens ik je een sterk immuunsysteem toe!

> Bekijk alle blogberichten