Turbulente tijd

Wat leven we toch in een gekke tijd. We zitten ondertussen alweer bijna twee maanden in de lockdown. Er is een gespannen sfeer in veel steden vanwege de onrust en rellen. En dan de avondklok... ik vraag me echt af of deze beslissing meer kwaad doet dan goed.

Na de kerstvakantie ben ik met mijn twee kinderen met thuisonderwijs begonnen. Ik heb echt met ze te doen; naast huiswerk en een frisse neus halen is er niet veel aan. Dat het vrij pittig is om hun schooltaken te begeleiden naast mijn werk, neem ik voor lief. 

Kortom, het jaar is op zijn zachtst gezegd, turbulent begonnen. Toch blijf ik optimistisch. Ons brein heeft namelijk behoefte aan perspectief en oplossingen. Ik blijf oplossingsgericht denken en houd niet van doemscenario’s. Ik hoop ook dit gekke jaar mensen te blijven motiveren, informeren en inspireren. Deze maand staat de hormoonbalans in de spotlight: hormonale acne, pre-menopauze en de overgang.

Wat is er in de aanbieding in februari?
Deze maand krijg je 10% korting op onze producten voor de hormoonbalans: 
Feminosan, Zilverkaars, Teunisbloemolie, OPC complex, Maca capsules, Vitex agnus castus, Nascent jodium, Schildkliernorm, Tyronyl, Indole 3-Carbinol Dim-Complex, Ashwagandha en ADHS.

Het product van de maand is ons menopauzepakket bestaande uit: Feminosan, Teunisbloemolie en vitamine D & K. Je betaalt voor dit pakket deze maand geen € 76,80 maar € 61,40.

Namens mijn hele team wens ik je een optimistische maand februari.

 
> Bekijk alle blogberichten