Weer naar school!

Na de meivakantie komt er een einde aan het thuisonderwijs voor onze kinderen. Hoewel wij er thuis best een aardig ritme in hebben gevonden, missen mijn kinderen het persoonlijke contact met hun juffen en andere kinderen enorm. Gelukkig mag mijn dochter van bijna 4 weer volledig naar de opvang en mijn zoon van bijna 7 weer halve dagen naar de basisschool. Toch zal het naar school gaan en het volgen van andere sociale activiteiten niet meer hetzelfde zijn. Er zijn nu een hoop extra regels en ook de anderhalvemeter-regel blijft voorlopig nog van kracht.

Als natuurgeneeskundig therapeut doe ik er natuurlijk alles aan om de weerstand van mijn kinderen hoog te houden. Naast een dagelijkse portie vitamine D, visolie en magnesium, krijgen ze nu ook extra multivitamine en Zink + C.

Ik geef deze supplementen in een wat hogere dosis om het risico op virusinfecties te verkleinen, en omdat ik weet dat deze combinatie goed is voor sterke tanden en botten. Een sterk gebit is een kostbaar bezit en nu het melkgebit van mijn zoon plaats begint te maken voor de volwassen tanden noem ik zijn magnesiumdrankje ‘het sterke tandendrankje’. Gaatjes ontstaan door te vaak eten, te veel suikers, maar vooral door een tekort aan de mineralen calcium en magnesium.

Nu zit het met calcium wel goed, het zit in veel voedingsmiddelen en zelfs in ons drinkwater. De kalkaanslag op je Quooker of warme kraan is calcium. Magnesium is juist wat wij extra nodig hebben, en daar kun je het beste mee beginnen wanneer het melkgebit gaat wisselen.

Project S.O.S
Je weet inmiddels wat mijn advies is voor de tijd waarin we nu leven; zorgen voor een gezonde levensstijl en sterk immuunsysteem. Succesgids.nl is tijdens de Corona crisis een bijzonder initiatief gestart: Project S.O.S. Dagelijks bieden zij online workshops van inspirerende persoonlijkheden in binnen- en buitenland aan. Aan het Project S.O.S. doen ruim 12.500 deelnemers mee. Project S.O.S. is opgezet vanuit de gezamenlijke missie om in deze 'smart lock down' periode dagelijks mensen te helpen via een inspirerende trainer middels een online workshop. Op maandag 4 mei geeft een bijzondere cliënt van mij een workshop over hoe om te gaan met een crisis. Ik begeleid Fab Morvan al 10 jaar en hij zal tijdens zijn workshop ook zijn voedingstips & trics delen. Kijk hier voor meer info over project S.O.S en de workshop van Fab Morvan.

Wat is er in de aanbieding in mei?
Deze maand zijn onze producten voor sterke tanden in de aanbieding: Kindertandpasta, Aloe vera tandpasta whitening en sensitive, Magnesan poeder, Magnesium citraat, Magnesium glycinaat, Bonusan vitamine D druppels 7,5 mcg, Vegan vitamine D, Bonusan vitamine D 25 mcg, Indium 5 en 10 ml, Vitamine C + Zink 60 zuigtabletten, Q10 Ubiquinol 50 mg, Co-enzym Q10 capsules van 120 mg.

Het product van de maand is een combinatie van drie producten die de weerstand en het gebit van kinderen versterkt: Multi meer in 1 kind, Zink + C zuigtabletten en visolie kauwcapsules. De hele maand mei is dit trio te bestellen met 20% korting van € 46,40 voor € 37,10.

Namens mijn hele team wens ik iedereen een optimale weerstand toe!

 

> Bekijk alle blogberichten