Zomervakantie!

Deze laatste weken voor de zomervakantie heb ik zo ontzettend hard gewerkt dat ik echt uitkijk naar een rustigere periode. Door alle verplichtingen op school en mijn drukke praktijk ben ik vaak nog tot in de late uurtjes aan het werk. Het voelt soms als een race tegen de klok om alles in een strak tijdschema voor elkaar te krijgen. Mijn kinderen zijn ook vlak na elkaar jarig (op 1 en 2 juli) en deze week bestaat voor mij dus vooral uit verjaardagsfeestjes en het bedenken van gezonde traktaties. Daarom tel ik stiekem af naar mijn rustmoment, onze vakantie in de Franse Caraïben.

Vorige maand schreef ik over het retreat dat ik samen met acupuncturiste Julie, en yogi Marleen organiseer. Wij hebben in het Friese Hemrik een prachtig retreat center gevonden. 

Op 1, 2 en 3 november aanstaande organiseren wij daar een 3-daags programma met yoga, gezonde voeding, acupunctuur en workshops. Je leert in de workshops beter om te gaan met stress en over de gevolgen van stress op ons lichaam. Door bewustwording en de juiste tips & tricks ben je weerbaarder in tijden van stress. Verderop lees je meer over het programma. Voor mensen die deze maand besluiten mee te gaan is er een aantrekkelijke korting.

Wat is er in de aanbieding in juli?
Deze maand staat in het teken van gezond op vakantie. Je krijgt de hele maand korting op de volgende producten die onmisbaar zijn op vakantie:

Ons product van de maand is een ‘early bird’ korting op het Restore, Regenerate & Relax Retreat in november. De hele maand krijg je 10% korting op dit 3-daagse retreat. Je betaalt deze maand voor je verblijf, alle versbereide vegetarische maaltijden, snacks en dranken, de workshops, yoga- en acupunctuursessies geen € 439 maar slechts € 399.
Geldig t/m 31 juli

Namens mijn hele team wens ik je een fantastische zomer!

> Bekijk alle blogberichten