Colon Hydrotherapie bij Fresh Health

Meer dan ooit worden we blootgesteld aan een vervuilde en stressvolle omgeving. Uitlaatgassen, zware metalen, kunstmatige voedingsstoffen en bewerkt voedsel belasten ons lichaam aanzienlijk. Deze stoffen kunnen gezondheidsklachten veroorzaken, zoals hormonale disbalansen, overgewicht, vermoeidheid, hoofdpijn, constipatie, huidklachten, maar ook psychische klachten. Op langere termijn kunnen de vitale lichaamsprocessen verstoord raken.

Door ongezonde eet- en leefgewoonten (al dan niet als gevolg van spanningen) is ons spijsverteringsstelsel onvoldoende in staat alle toxines, resten en afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen. Wanneer je lichaam niet in staat is om deze afvalstoffen af te voeren, blijven deze onder andere achter in de darmen. Dit zorgt voor een slijmachtige laag van overtollig voedsel. Door deze laag wordt de opname van voedingsstoffen door de darmwand bemoeilijkt en ontstaat een broedplek voor bacteriën, schimmels en parasieten.

Onze weerstand wordt grotendeels bepaald in de darmen, waar immuniteit en onvatbaarheid voor ziekten worden opgebouwd. Een goede conditie en een goed darm-milieu zijn daarom essentieel voor het functioneren van de spijsvertering en bevordert een goede algehele gezondheid. Het wegnemen van overtollige en vastzittende massa in de dikke darm draagt direct bij aan je welzijn.  

Colon Hydrotherapie reinigt de dikke darm, stimuleert reflexpunten, verbetert de peristaltische activiteit en helpt om afvalstoffen sneller het lichaam te verlaten. De therapie is overigens ook een mooie ondersteunende methode om een begin te maken in de omschakeling naar een eet- en leefwijze, die je vitaler en gelukkiger maakt. Fresh Health Colon Hydrotherapie kan je helpen om het fundament onder de weg naar gezondheid een goede basis te geven. Darmen spelen hierin een cruciale rol om je lichaam en geest de kans te geven ‘zich’ verder te ontwikkelen.

Een colon hydrotherapie behandeling van Annemieke Schmitz biedt je zoveel meer. Gepassioneerd en werkend vanuit haar hart gaat ze samen met jou je bewuster maken van je lichaam. Hierdoor ga je gemakkelijker de signalen herkennen vanuit buik (maag- en darmstreek), huid, gezicht en zelfs je ontlasting. Annemieke werkt met de slow-fill methode, voor meer rust in het lichaam tijdens en na de behandeling, buikmassage en een keuze uit verschillende klisma's. De behandeling zal niet alleen op de hoofdklacht zijn uitwerking hebben, maar kan tevens leiden tot een algemene verbetering van het lichaam. 

In de maag- en darmstreek ligt het emotionele centrum van het lichaam waar de dikke darm dwars doorheen loopt. Bij een emotionele gebeurtenis die niet verwerkt wordt, resulteert dit vaak in lichamelijke spanningen en klachten die opgeslagen worden in deze zone. De permanente spanning van de dikke darmspieren resulteert in een verminderde beweging van fecaal materiaal door de dikke darm, dit wordt ervaren als constipatie.

Profiteer in januari van een exclusieve aanbieding: 3 behandelingen voor 175 euro in plaats van 225 euro.

> Kijk voor meer informatie of een afspraak op de site van Fresh Health