Documentaire ‘the big picture’

Hoe je er ook instaat, of je coronamoe bent of niet, het is belangrijk deze documentaire te bekijken. Om de discussie aan te gaan, en vooral ook je eigen kennis te vergroten. In de media wordt de pandemie eenzijdig belicht. Deze film brengt het geheel in kaart: the big picture. Exclusief en gratis te bekijken op het platform blckbx.tv.

De wereld is in rap tempo aan het veranderen. Er worden wereldwijd maatregelen genomen die de hele samenleving ontwrichten. Een tweedeling in de maatschappij, gedwongen vaccinaties en vrijheidsbeperking. Waar zijn we in beland? Hoe zit het met het vaccin? Hebben we het ergste gehad? Of komt er nog veel meer aan?

Deze evenwichtige documentaire van DOCSFAIR met zowel voor- en tegenstanders van het beleid en de vaccinatiestrategie komen aan het woord. Daarmee is de film toegankelijk voor een breed publiek. Een aanrader dus om samen te kijken met je omgeving en het gesprek aan te gaan. Dus in plaats van een avondje Netflix, kijk je deze 90 minuten durende docu op blckbx.tv.