Fit en gezond in 8 weken

Heb jij het gevoel dat je meer uit je leven kunt halen? Ervaar je stress, gezondheidsklachten en wil jij je lichaam en leven beter in balans krijgen? Dit online programma is voor iedereen die op een holistische wijze aan haar gezondheid wil werken. In 8 weken kun je 6 verschillende hoofdstukken volgen in je eigen tempo. Je krijgt dagelijks een video en thuisopdrachten, gegeven door 6 verschillende gezondheidsexperts. De 6 hoofdstukken zijn: bewustzijn, voeding, ademen, slapen, leefstijlverandering, ontspanning en inspanning. Bij Tessa kun je het hoofdstuk voeding volgen.

Dit programma is inhoudelijk samengesteld door fantastische professionals die je op het Curefinder platform terugvindt. Dit zijn Heleen, Tessa, Marleen, Myrthe, Annemarie en Karen.

Bewustzijn – door Heleen
Bewustzijn is de basis van een goede gezondheid: weer kunnen voelen wat jij nodig hebt, de signalen van je lichaam kunnen oppikken en keuzes maken die voor jou werken.

Voeding – door Tessa
Wat we eten bepaalt grotendeels onze gezondheid; we hebben de juiste ‘brandstof’ nodig om lekker in ons vel te zitten. Tessa behandeld de volgende onderwerpen: 

  1. Welke voeding past bij jou
  2. Het darm microbioom
  3. Detoxen
  4. Plantaardig eten
  5. Maak je eigen weekmenu

Ademen – door Marleen
Het is niet alleen belangrijk dát je ademt, maar ook hóe je ademt. Ontdek de gezondheidsvoordelen met de juiste kennis, tools en oefeningen.

Slapen – door Myrthe
De kwaliteit van je slaap bepaalt hoe fit en energiek jij je overdag voelt. Gelukkig is er veel wat je zelf kunt doen om beter te slapen.

Ontspanning en inspanning – door Annemarie
Gun je lichaam de nodige ontspanning en inspanning en volg leuke en ontspannende lessen gewoon online.

Leefstijlverandering – door Karen
Ontdek hoe jij je leven zo kunt inrichten zoals dat bij jou past. Op een ontspannen manier, die zorgt voor blijvende verandering. 

Aanbieding!
Je kunt nu gebruik maken van een ‘early bird’ korting en slechts €129,- betalen in plaats van €199,-. Of doe het programma samen met een vriendin, vriend, collega of buurvrouw en betaal nu tijdelijk slechts €99,- per persoon! Lees meer over het programma via deze link