Gratis webinar: Adem in balans

Wist je dat iedereen tegenwoordig in meer of mindere mate ongezond ademt? En dan hebben we het niet over het dragen van een mondkapje. Gewoon je normale ademhaling, die is vaak verkeerd aangeleerd.  Onder invloed van ons gehaaste bestaan hebben we ons lichaam onbewust geleerd te snel en te veel te ademen. We hebben dus bijna allemaal ongemerkt last van chronische hyperventilatie, ook wel ‘overademen’ genoemd. Marleen Bontekoe geeft op maandag 4 januari een gratis webinar: Adem in Balans.

Wil jij weten hoe je jouw ademhaling kunt optimaliseren? En wat voor gezondheidsvoordeel je dat oplevert? Neem dan deel aan het gratis webinar op maandag 4 januari om 20:30 uur.

Marleen legt uit wat chronische hyperventilatie is en hoe je jouw ademhaling kunt verbeteren.  En wist je dat voeding ook invloed heeft op je ademgewoontes? Zuurvormende voedingsmiddelen zoals zuivel, vlees, brood (gluten), suiker, alcohol en (zwarte) thee, zorgen namelijk ook voor een verkeerde ademhaling. Deze verkeerde manier van ademen kost veel energie. Zonde, daarnaast is er ook een relatie met het ontstaan van gezondheidsklachten.

Gelukkig is je manier van ademen goed te trainen. Je kunt de ademprikkels in je lichaam als het ware resetten tot een gezond niveau, zodat je weer gewoon gezond ademt tijdens je dagelijkse bezigheden. Dat leer je in de complete training Adem in Balans, waarin Tessa ook een deel verzorgt, namelijk hoe je jouw voedingspatroon kunt ombuigen naar ‘stressvrije’ en ‘ademvriendelijke’ voeding.

Kijk deze video om kennis te maken met Marleen en leer over hoe te ademen door een mondkapje

Meld je dan aan voor het gratis webinar op maandag 4 januari van 20.30-21.30 uur!