Health Coach Norma

Bij Emmy en Tessa van Your Health Coach kun je terecht voor online coaching. Maar wie weet heb jij toch behoefte aan een persoonlijke, face-to-face sessie. Dat kan! Wij hebben een nieuwe coach aan ons team toegevoegd: Norma Jongkind. Norma is een toegewijde, down to earth coach, met een achtergrond in neuropsychologie. Ze biedt een luisterend oor en kijkt samen met jou hoe jij je gezonder en gelukkiger kan voelen. Norma’s praktijk is gevestigd in Arnhem. Hier lees je meer over Norma.  

Mijn naam is Norma Jongkind. Al zeer jong had ik een enorme fascinatie voor het menselijk lichaam en vooral voor de werking van ons brein. Deze interesse inspireerde mij om Neuropsychologie te gaan studeren om zo alles te weten te komen over de invloed van onze hersenen op ons gedrag. Na mijn studie ben ik gaan werken op de Universiteit van Utrecht en bij een instelling voor de geestelijke gezondheidszorg (GGZ). Naarmate ik meer cliënten zag, kwam ik tot de realisatie dat ik meer wilde bieden dan een gesprekje of een (neuro)psychologisch onderzoek, waardoor mensen zich gezonder en gelukkiger kunnen voelen. Ik ben op zoek gegaan en vond de opleiding orthomoleculaire therapie volgens de kPNI (klinische psychoneuro-immunologie). Hier kreeg ik de antwoorden die ik zocht, waarna ik mijn eigen praktijk ben gestart.

Ik help cliënten graag op weg om de juiste balans te vinden tussen inspanning, ontspanning, voeding, mind-set en mentale gezondheid. Ik streef er altijd naar cliënten zich op hun gemak te laten voelen en luister met oprechte aandacht naar hun klachten. En met veel plezier ga ik samenwerken met het Your Health Coach team! Omdat Emmy en Tessa in het buitenland verblijven, neem ik de fysieke consulten op mij in mijn praktijk in Arnhem. Ik ben gevestigd in een gezondheidscentrum waar ik samenwerk met andere zorgprofessionals, zoals osteopaten, sportmasseurs en fysiotherapeuten. Uiteraard is het ook mogelijk online af te spreken. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Norma Jongkind
Orthomoleculair kPNI therapeut en neuropsycholoog
Sint Elisabethshof 71
6812 AV Arnhem
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.