Jodium Nascent en Spirulina

Jodium is het mineraal voor een goed werkende schildklier en spirulina heeft een positieve invloed op de aanmaak van rode bloedcellen. Deze combinatie beschermt tegen straling, heeft een positief effect op het energieniveau en helpt met het detoxen van het lichaam, met name met het uitscheiden van zware metalen. Bespaar € 7,60 op deze combinatie en verhoog je energieniveau op natuurlijke wijze.

Jodium Nascent is een geïoniseerde en vloeibare vorm van jodium dat goed opgenomen wordt. Door de handige druppelaar is 580 Jodium Nascent makkelijk in te nemen. Jodium is mede nodig voor een normale productie van schildklierhormonen en voor de werking van de schildklier. Daarnaast draagt het bij aan een normale energiestofwisseling en speelt het een belangrijke rol bij geestelijke inspanning en activiteit. Jodium Nascent is hulp- en vulstofvrij, geschikt voor de vegetariër en veganist en hypoallergeen.

Let op: het gebruik van Jodium Nascent tijdens de zwangerschap of de borstvoeding wordt afgeraden. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 18 jaar.

Spirulina biedt een goede celbescherming in geval van straling. Spirulina stimuleert een goede werking van het beenmerg, inclusief de aanmaak van rode bloedcellen (rode bloedcellen worden vernietigd door elektromagnetische straling). Spirulina levert carotenen die beschermen tegen de vorming van kankercellen. Spirulina is een WHOLEFOOD product. Wij raden voor optimale gezondheidseffecten 3 tot 4 gram per dag aan. De tabletjes bevatten 500 mg per stuk, dit komt dus neer op 6 tot 8 tabletjes per dag.

Deze unieke combinatie kost normaal € 37,90, maar is in juli te bestellen voor € 30,30. 
Geldig t/m 31 juli 2020

> Bestel nu via de GoGreenStore!