Laatste plaatsen Retreat 1,2 en 3 november

Ga je mee naar het Restore, Regenerate & Relax Retreat? We hebben nog een paar plaatsen beschikbaar! Het retreat staat volledig in het teken van ontspanning en het opladen van energie. Dagelijks zijn er yogasessies gegeven door Marleen, je krijgt twee acupunctuursessies van Julie en een voedingsworkshop van Tessa. Julie kijkt voordat ze haar acupunctuursessie begint naar je tong en zet zo haar naalden op de juiste meridianen. Je zult merken dat je levensenergie weer gaat stromen en blokkades worden opgelost. De maaltijden tijdens het retreat zijn allemaal vegetarisch en op verzoek is er een geheel veganistisch aanbod. Door geen belastend voedsel te eten, zul je merken dat je minder energie kwijt bent aan de vertering, en geen opgeblazen gevoel of energiedip hebt na je maaltijd.

Waar
We hebben in het Friese Hemrik een uniek retreat center gevonden. Dit centrum ligt in een prachtige, bosrijke omgeving, op zo’n 150 kilometer van Amsterdam. Heb je geen auto en wil je met iemand meerijden? Laat het ons weten en wij kijken wat we voor je kunnen doen.

Inhoud 
Restore staat voor het herstellen van je energie en emotionele balans. Regenerate staat voor het regeneren van je lichaamseigen vermogen om dit herstel te kunnen bewerkstelligen. Relax heeft geen uitleg nodig! Ontspannen gaat vanzelf in deze mooie omgeving. Door dagelijks yoga te beoefenen, gezond te eten en de persoonlijke acupunctuursessies, herstel je jouw balans en gaat de levensenergie weer stromen. Dit retreat is voor iedereen die beter wil omgaan met stress en meer wilt leren over de impact van stress op je lichaam. Tessa geeft in haar workshop nieuwe inzichten en tips en tricks om weerbaarder te worden in tijden van stress.  

Wat biedt het retreat?

  • 2 nachten verblijf in New Eden, Hemrik, Friesland
  • Ontbijt, lunch, snack en diner - geheel vegetarisch en vers bereid
  • Onbeperkt kruidenthee, Fries drinkwater en koffie 
  • 4 yogasessies gegeven door Marleen
  • 2 acupunctuursessies van Julie
  • Workshop stressreductie van Tessa
  • Wandelingen en actieve workout

Kosten
Je betaalt voor je verblijf, alle maaltijden/snacks/dranken, de yogasessies, acupunctuur sessies, voedingsworkshop, coaching en activiteiten slechts € 439. Reserveer jouw plek via onze site! Tip: je kunt dit retreat ook zakelijk boeken en de natuurgeneeskundige sessies kun je declareren als je voor natuurgeneeskunde verzekerd bent!

Het programma
Dag 1 
Op vrijdag 1 november ontvangen we je vanaf 15:30 uur. Geniet van de prachtige omgeving, een lekker kopje kruidenthee en installeer je op je kamer. Na het gezamenlijk diner volgt de eerste yoga nidra-sessie. Yoga nidra brengt je in een diepe ontspanning en schoont je onderbewustzijn op van diepgewortelde stress. Je zult merken dat je beter en dieper slaapt, je beter kunt concentreren en dat je immuunsysteem sterker wordt. Daarnaast kan deze vorm van yoga helpen bij angsten, depressie en burn-out.

Dag 2 
Op zaterdag 2 november starten we weer met yoga, in deze lange, rustige ochtendles  kun je fysieke en mentale spanning loslaten. Hiermee voed je jouw geest met nieuwe energie. Dit doen we door zachte houdingen uit de yin en restorative yoga te combineren met ademhalingsoefeningen en geleide meditatie. Vandaag heb je de eerste acupunctuursessie waarbij jouw persoonlijke stressbalans wordt hersteld. Er is een stiltewandeling en Tessa geeft haar workshop over voeding en stress. In de avond kun je weer heerlijk ontspannen tijdens de yoga nidra-sessie. Om 21.30 uur steken we het kampvuur aan.

Dag 3
Op zondag 3 november beginnen we de dag weer goed met een restorative yogasessie. Vandaag geeft Tessa een actieve workout om de energie en endorfinen weer lekker te laten stromen. Het retreat sluiten we om 15:00 uur af met een gezonde snack. Vol nieuwe inzichten en energie vertrek je richting huis!