Maak kennis met Emmy

Sinds augustus 2019 is Your Health Coach verantwoordelijk voor het voedingsbeleid van voetbalclub FC Volendam. Het eerste jaar zijn er mooie stappen gezet. Sinds kort heeft FC Volendam een gloednieuw Health & Performance center waar voedingsadvies een belangrijk onderdeel van is. Onze nieuwe health coach Emmy ondersteunt Tessa hierbij. Tessa en Emmy leerden elkaar kennen op het Restore, Regenerate & Relax retreat in november 2019. Zij hadden meteen een goede klik en Emmy bleek de perfecte coach om Tessa te ondersteunen in Volendam. 

Emmy’s passie voor gezonde voeding en de invloed ervan op je energieniveau, fysieke en mentale gezondheid is ontstaan tijdens haar studie Bedrijfswetenschappen. Om maximaal te kunnen presteren maakte gezonde voeding het mogelijk om haar energie op de juiste manier te verdelen tussen studie, werk, privé en fanatiek sporten. Jaren later, bij de hormonale schommelingen voor, tijdens en na twee zwangerschappen, werd de fascinatie voor gezonde voeding nog groter. 

Naast haar werk als zelfstandig recruitment consultant en coach, besloot zij de opleiding tot Vitaloog te volgen met als doel om mensen professioneel te begeleiden op het gebied van voeding en well-being/lifestyle. En daarmee mensen te inspireren en stimuleren het beste uit zichzelf te halen. 

In deze periode heeft zij Tessa leren kennen die haar inspireerde met de orthomoleculaire voedingsleer, energieke werkwijze en visie. Emmy heeft een resultaatgerichte en pragmatische aanpak waarbij zij naast voeding kijkt naar wat iemand drijft en waar je letterlijk en figuurlijk van in beweging komt

Emmy werkt op dit moment vanuit het Health & Performance center in het FC Volendam voetbalstadium. Afspraken met Emmy kunnen gemaakt worden in Volendam via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.