Maak kennis met Julie

Tijdens het Restore, Regenerate & Relax Retreat verzorgt Julie LaBarge de acupunctuursessies. Daarom stellen wij haar graag aan je voor! Julie is een zeer sportieve dame uit California. Naast haar passie voor atletiek en zwemmen, houdt Julie van reizen. In Nederland voelde ze zich het meeste thuis en daarom opende Julie in 2018 haar eigen acupunctuurpraktijk in Amsterdam. Julie kwam in contact met Tessa omdat ze wilde uitzoeken of ze voedselintoleranties had. Ze merkte dat de laboratoriumonderzoeken die Your Health Coach aanbiedt goed aansluiten bij haar werkwijze en al snel ontstond er naast een zakelijke samenwerking ook een hechte vriendschap. Samen kwamen Julie en Tessa met het idee om hun krachten te bundelen en een retreat te organiseren. Dit retreat vindt plaats op 1,2 en 3 november aanstaande. We hebben nog 15 plaatsen beschikbaar!

Dr. Julie LaBarge is een in Californië erkende Chiropractor en acupuncturiste. Tijdens haar jeugd kwam ze in aanraking met osteopathie en wist zij al dat ze zich wilde gaan bezig houden met holistische alternatieve geneeswijzen. Julie studeerde in 2005 af aan de Universiteit van Calgary in Canada. Vier jaar later keerde ze terug naar haar geboortestreek Californië en behaalde haar Doctor of Chiropractic (DC) en Master of Acupuncture and Oriental Medicine (MAOM). 

Tijdens het Restore, Regenerate & Relax Retreat krijg je twee acupunctuursessies van Julie. Je krijgt ook een intake waarin eventuele gezondheidsklachten besproken worden. Tijdens de acupuntuursessies ervaar je zelf hoe Julie door het openen van meridianen stress kan verminderen en de levensenergie weer laat stromen!

Ga mee naar Friesland in november!
Tijdens dit retreat beoefen je dagelijks yoga, kun je genieten van de lekkerste vegetarische maaltijden (in buffetvorm), kun je deelnemen aan een workshop van Tessa over stressreductie en krijg je twee persoonlijke acupunctuursessies. Hierdoor herstel je jouw balans en blijf je stress de baas. Dit retreat is voor iedereen die beter wil omgaan met stress en meer wil leren over de impact van stress op je lichaam. 

Je betaalt voor je verblijf, alle maaltijden/snacks/dranken, de yogasessies, acupunctuursessies, voedingsworkshop, coaching en activiteiten slechts € 439. Reserveer jouw plek via onze site!