Maak kennis met Marleen

Tijdens het Restore, Regenerate & Relax Retreat geeft Marleen Bontekoe vier yogalessen. Daarom stellen wij haar graag aan je voor! Al sinds hun studententijd zijn Marleen en Tessa goede vriendinnen. Ze delen hun passie voor gezondheid en zien het als hun missie om anderen te inspireren om gezonder te leven. Net als Tessa, is Marleen een duizendpoot met een drukke baan en volgepland sociaal leven. Dit is tegelijkertijd een valkuil, want met zo’n overvolle agenda is het soms lastig om rustmomenten in te plannen. Marleen besloot een paar jaar geleden dat ze meer rust en aandacht aan haar lijf wilde geven. Ze begon met yoga en volgde een yoga teacher training. Marleen geeft nu wekelijks Yin en Nidralessen. Zo heeft zij de balans gevonden tussen yin en yang.

Toen het idee ontstond om een retreat te organiseren, dacht Tessa meteen aan Marleen. Zij weet als geen ander hoe stressvol het bedrijfsleven is en hoe moeilijk het is om te ontspannen met een druk sociaal leven. Marleen heeft sinds ze yoga beoefent meer rust in haar nogal ‘yange’ leven. Yoga is voor Marleen de perfecte manier om in contact te blijven met zichzelf. Door zelf dagelijks yoga te beoefenen en haar lijf en hoofd ontspannen te houden. Marleen volgde haar teacher training bij De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam en deed verdiepende kennis over yoga, ademwerk en stressreductie op in verschillende cursussen en workshops. Bij Sthira Yoga in Amsterdam kun je bij haar wekelijks yin yoga, restorative yoga en yoga nidra volgen.   

Tijdens het Restore, Regenerate & Relax Retreat krijg je vier yogalessen van Marleen. Zij brengt je op vrijdag- en zaterdagavond naar diepe ontspanning tijdens Yoga Nidra. Op zaterdag- en zondagochtend kun je in een heerlijke, lange ochtendles je fysieke en mentale spanning loslaten en je lichaam en geest voeden met nieuwe, frisse energie. 

Ga mee naar Friesland in november!
Tijdens dit retreat beoefen je dagelijks yoga, kun je genieten van de lekkerste vegetarische maaltijden (in buffetvorm) en krijg je twee persoonlijke acupunctuursessies. Hierdoor herstel je jouw balans en gaat de levensenergie weer optimaal stromen. Dit retreat is voor iedereen die beter wil omgaan met stress en meer wil leren over de impact van stress op je lichaam. Tessa geeft in haar workshop nieuwe inzichten, tips en tricks om weerbaarder te worden in tijden van stress. Marleen geeft 4 yogasessies en van Julie krijg je twee acupunctuurbehandelingen.

Je betaalt voor je verblijf, alle maaltijden/snacks/dranken, de yogasessies, acupunctuur sessies, voedingsworkshop, coaching en activiteiten slechts € 439. Reserveer jouw plek via onze site!