< Terug

Media

Marlous bij RTL Live

- 01 november 2016
Marlous bij RTL Live

Albert Verlinde ruilde zijn stoel bij RTL Boulevard in om vanaf 3 oktober een nieuw dagelijks tv-magazine te presenteren: RTL live. Omdat voeding een hot item is en onlangs bekend werd dat het “Ik kies bewust” logo moest verdwijnen was Your Health Coach uitgenodigd om aan tafel mee te praten. Marlous maakte haar tv-debuut en ze gaf antwoord op 3 stellingen.

> Lees meer: Marlous bij RTL Live

Het nut van supplementen

- 01 september 2016
Het nut van supplementen

Tessa werd onlangs geïnterviewd door het online magazine Bedrock voor een bewuste en gezonde levensstijl. Centraal staan 4 belangrijke pijlers: MIND, BODY en BETTER WORLD. Op BEDROCK vind je dagelijks informatie en inspiratie die je verder helpen in jouw persoonlijke ontwikkeling.

> Lees meer: Het nut van supplementen

Bloedanalyse voor een vegan

- 01 september 2016
Bloedanalyse voor een vegan

Blogger Sanne van Living the Green life benaderde Your Health Coach omdat zij graag wilde weten welk effect haar vegan lifestyle op haar gezondheid heeft. Sanne kwam langs voor onze SKB bloedanalyse en werd vervolgens getest op voedselintoleranties. In haar blog beschrijft Sanne uitvoerig onze werkwijze en haar resultaten. Heb jij ook interesse in onze bloedanalyse? Dan kun je in de blog van Sanne precies lezen wat je kunt verwachten. Ook het besluit om de vervolgtest, de voedsel intolerantie pre screening te doen wordt belicht. Sanne schreef twee blogs over haar ervaring met ons.

> Lees meer: Bloedanalyse voor een vegan

Tessa in Harpers Bazaar

- 10 augustus 2016

Volgens RTL Nieuws, die een aantal experts consulteerde, beloven de grote gezondheidsgoeroes resultaten die niet realistisch zijn, en zeggen ze bovendien dingen die niet kloppen. Gevolg: een risico tot tekort aan voedingsstoffen en zelfs orthorexia.

Harpers Bazaar interviewde Tessa over dit enigszins aparte nieuwsbericht. 

Go!Greenbar in het Parool

- 04 juni 2016
Go!Greenbar in het Parool

In januari 2012 lanceerde Tessa haar eerste eigen product: een gezonde reep met superfoods genaamd Go!Greenbar.De dadel-noten-superfood repen bleken een succes en zijn tot op vandaag nog erg geliefd. Dit bleek wel op maandag 6 juni,.. Tessa's reep verscheen onverwachts in het Parool. Als een van de vier repen die getipt werden als gezond tussendoortje.

Verkrijgbaar in de smaken choco coco (rauwe cacao en kokos) en very berry (goji, cranberry en blauwe bes). Twee smaken die zo verschillend zijn en daarom nog steeds niet vervelen!

Tessa in Wendy magazine

- 01 april 2016
Tessa in Wendy magazine

Tijdens de opnamen voor het tv-programma Obese leerden Wendy en Tessa elkaar kennen. Naast dat Tessa de voedingscoach was voor de kandidaten, wilde ze Wendy ook graag van haar huidklachten afhelpen. Na een aantal onderzoeken kwamen de boosdoeners eruit: tarwe en lactose. 

In de nieuwste editie van Wendy Magazine beantwoordt Tessa 20 vragen over optimale gezondheid en voeding. Wat is het gezondste ontbijt? Is het waar dat je meer calorieën verbrandt als je zonder ontbijt gaat hardlopen? Welke fruitsoorten zijn het best voor je weerstand? Hoe houd je de darmflora in een goede conditie? Wat zijn de beste beauty foods?

Tessa bij Wereld van Smaak RTL4

- 01 februari 2016
Wereld van Smaak

Culinair programma waarin Sanne Heijen en Arno Raymakers tussen de potten en pannen in de Markthal Rotterdam smaakmakende gasten ontvangen. Mensen die, in hun vakgebied, alles weten over eten. Van voedselproducenten, koks en smaakprofessors tot gewone lekkerbekken. Educatie, informatie en entertainment gaan in het programma hand in hand.

> Lees meer: Tessa bij Wereld van Smaak RTL4

Advies Tessa pre conceptie

- 01 december 2015
Moederbrein

Iedereen weet inmiddels dat een zwangerschap niet samengaat met roken en alcohol drinken. Maar volgens Tessa van der Steen is het nog verstandiger om de sigaret en de drank al zes maanden voor de conceptie in de ban te doen. Deze Health Coach en Natuurgeneeskundig Therapeute legt uit waarom. ‘Het lichaam bepaalt al een half jaar van tevoren de kwaliteit van een eicel en een zaadcel. Als jij gezond eet en leeft, stijgt de kans op een zwangerschap en een gezond kindje. En dat geldt niet alleen voor de vrouw maar óók voor de man. Dat kan ik niet genoeg benadrukken.’

Het platform Moederbrein interviewde Tessa over voeding, supplementen en sport. Tessa waarschuwt mannen ook voor strak ondergoed en veel hete sauna’s.