< Terug

Media

Webinar Water terugkijken

- 08 juni 2022
Webinar water terugkijken

Water drinken is gezond, maar wat zit er eigenlijk allemaal in ons drinkwater? Is het water uit jouw kraan wel schoon genoeg en wat zou je eruit moeten filteren? Zitten er nog wel voldoende mineralen in ons water en heb je wel eens gehoord van Deuterium depleted water? In dit webinar beantwoordt Tessa al jouw vragen over water.

Zelf aan de slag
Met de tips uit het webinar kun je zelf aan de slag. Wil je liever meer begeleiding, dan kun je bij Emmy en Tessa een persoonlijk consult boeken. Zeker als je specifieke klachten hebt of medicatie gebruikt, raden wij aan om onder begeleiding te starten met het optimaliseren van je gezondheid. Vragen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Webinar Darmgezondheid terugkijken

- 14 april 2022
Webinar Darmgezondheid terugkijken

In onze darmen bevindt zich een bijzonder ecosysteem; ons microbioom bestaande uit bacteriën, schimmels, gisten, virussen en andere eencellige wezens. Wanneer dit bijzondere systeem in evenwicht is, voelen we ons goed, hebben we een gezonde huid en geen darmklachten. Helaas is dit bij velen niet het geval. In dit webinar bespreekt Tessa wat je kunt doen om je darmen weer in goede conditie te krijgen.

Zelf aan de slag met je darmgezondheid
Met de tips uit het webinar kun je zelf aan de slag. Wil je liever meer begeleiding, dan kun je bij Emmy en Tessa een persoonlijk consult boeken. Zeker als je specifieke klachten hebt of medicatie gebruikt, raden wij aan om onder begeleiding te starten met het optimaliseren van de darmgezondheid. Vragen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Webinar Vegan lifestyle terugkijken

- 18 maart 2022
Webinar Vegan lifestyle terugkijken

Dit webinar is voor iedereen die meer wil leren over een veganistisch of vegetarische levensstijl. Een veelgemaakte fout is dat mensen vervallen in patronen. Je hebt een favoriet ontbijt, lunch en diner en die vullen het grootste deel van je weekmenu. Het is juist belangrijk veel te variëren, zodat je voeding zoveel mogelijk voedingsstoffen levert. In het webinar legt Tessa de elementen van een gezond dagpatroon aan je uit.

Zelf aan de slag met een vega(n) lifestyle
Met de tips uit het webinar kun je zelf aan de slag. Wil je liever meer begeleiding, dan kun je bij Emmy en Tessa een persoonlijk consult boeken. Zeker als je specifieke klachten hebt of medicatie gebruikt, raden wij aan om onder begeleiding te starten met een veganistisch of vegetarisch eetpatroon. Vragen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Webinar Detoxen terugkijken

- 17 februari 2022
Webinar Detoxen terugkijken

Dit webinar is voor iedereen die meer wil leren over detoxen. Zowel beginners als mensen die al eerder een detox hebben gevolgd. In het webinar legt Tessa de verschillende vormen van detox aan je uit. Zo is er een soft detox waarbij je blijft eten en zijn er detoxprogramma’s waarbij je tijdelijk niet eet en met supplementen de ontgiftingsorganen ondersteunt om toxinen uit te scheiden. Wil jij de soft detox proberen of doe je liever een darm detox? Je ziet het in dit webinar!

> Lees meer: Webinar Detoxen terugkijken

Health Coach Emmy Valewink over het voedingsbeleid bij F.C. Volendam bij RTL nieuws

- 20 juni 2021
Health Coach Emmy Valewink over het voedingsbeleid bij F.C. Volendam bij RTL nieuws

Your Health Coach Emmy Valewink over het voedingsbeleid bij F.C. Volendam bij RTL Nieuws, waarbij de keuken bij F.C. Volendam is omgetoverd tot 80% plantaardig en nog maar 20% dierlijke producten. Tessa heeft in de zomer van 2019 bij FC Volendam een voedingsbeleid opgezet, en vervolgens is in de zomer van 2020 het stokje aan Emmy doorgegeven.

> Lees meer: Health Coach Emmy Valewink over het voedingsbeleid bij F.C. Volendam bij RTL nieuws

Health Coach Emmy in de Telegraaf

- 31 maart 2021
Health Coach Emmy in de Telegraaf

Zaterdag 27 maart stond er een leuk stuk over onze begeleiding bij FC Volendam in De Telegraaf. Sinds augustus 2019 zijn Tessa en Emmy betrokken bij het voedingsbeleid van deze voetbalclub. Health Coach Emmy heeft sinds de zomer van 2020 alle 40 spelers van het eerste elftal en jong Volendam onder haar hoede. Sinds de spelers met onze adviezen aan de gang zijn gegaan, losten gezondheidsklachten op en is er een chefkok die dagelijks een gezonde, warme maaltijd voor de spelers klaarmaakt.

> Lees meer: Health Coach Emmy in de Telegraaf

Tessa in Classy Lifestyle Magazine

- 29 december 2020
Tessa in Classy Lifestyle Magazine

In Classy lifestyle magazine verscheen in december 2020 een interview met Tessa. Zij gaf haar tips om gezond het nieuwe jaar te starten. Tessa staat tussen andere gezondheidsexperts als Fajah Lourens, Renee Vervoorn en Mark Dakriet. Omdat er in een geprint magazine geen ruimte is om het hele interview te plaatsen, kun je hier wel alle vragen en antwoorden lezen. Onze favorieten zijn de detox-tips, een lijstje met essentiële supplementen en misverstanden over detoxen.