< Terug

Online

Het nut van supplementen

- 01 september 2016
Het nut van supplementen

Tessa werd onlangs geïnterviewd door het online magazine Bedrock voor een bewuste en gezonde levensstijl. Centraal staan 4 belangrijke pijlers: MIND, BODY en BETTER WORLD. Op BEDROCK vind je dagelijks informatie en inspiratie die je verder helpen in jouw persoonlijke ontwikkeling.

> Lees meer: Het nut van supplementen

Bloedanalyse voor een vegan

- 01 september 2016
Bloedanalyse voor een vegan

Blogger Sanne van Living the Green life benaderde Your Health Coach omdat zij graag wilde weten welk effect haar vegan lifestyle op haar gezondheid heeft. Sanne kwam langs voor onze SKB bloedanalyse en werd vervolgens getest op voedselintoleranties. In haar blog beschrijft Sanne uitvoerig onze werkwijze en haar resultaten. Heb jij ook interesse in onze bloedanalyse? Dan kun je in de blog van Sanne precies lezen wat je kunt verwachten. Ook het besluit om de vervolgtest, de voedsel intolerantie pre screening te doen wordt belicht. Sanne schreef twee blogs over haar ervaring met ons.

> Lees meer: Bloedanalyse voor een vegan

Tessa in Harpers Bazaar

- 10 augustus 2016

Volgens RTL Nieuws, die een aantal experts consulteerde, beloven de grote gezondheidsgoeroes resultaten die niet realistisch zijn, en zeggen ze bovendien dingen die niet kloppen. Gevolg: een risico tot tekort aan voedingsstoffen en zelfs orthorexia.

Harpers Bazaar interviewde Tessa over dit enigszins aparte nieuwsbericht. 

Advies Tessa pre conceptie

- 01 december 2015
Moederbrein

Iedereen weet inmiddels dat een zwangerschap niet samengaat met roken en alcohol drinken. Maar volgens Tessa van der Steen is het nog verstandiger om de sigaret en de drank al zes maanden voor de conceptie in de ban te doen. Deze Health Coach en Natuurgeneeskundig Therapeute legt uit waarom. ‘Het lichaam bepaalt al een half jaar van tevoren de kwaliteit van een eicel en een zaadcel. Als jij gezond eet en leeft, stijgt de kans op een zwangerschap en een gezond kindje. En dat geldt niet alleen voor de vrouw maar óók voor de man. Dat kan ik niet genoeg benadrukken.’

Het platform Moederbrein interviewde Tessa over voeding, supplementen en sport. Tessa waarschuwt mannen ook voor strak ondergoed en veel hete sauna’s.

Tessa geeft advies op Moederbrein.nl

- 01 november 2015
Moederbrein.nl

Vanaf 1 oktober is het gratis online magazine over het moederschap gelanceerd: Moederbrein.
Wil je weten hoe je door een gezond en aangepast dieet je vruchtbaarheid vergroot? Nieuwsgierig hoe je jouw kindje in de baarmoeder de beste start geeft? Of welk eten jou een boost geeft voor en na de bevalling? En welk ingrediënt écht onmisbaar is als je je baby zelf voedt?

Moederbrein werkt samen met experts op het gebied van voeding, fitness, life coaching, onderwijs, verloskunde, mediation en imago styling. Tessa is het aanspreekpunt op gebied van voeding en Josine Gräfe van de energiebrigade is de sport coach.

Cils tips in Femme Magazine

- 28 september 2015
Femme Magazine

Tijdens het event van Dr. Van der Hoog werd Femme Magazine door health coach Cil op de hoogte gebracht van hoe je eten invloed heeft op hoe je eruit ziet. En toen kwam ze met een voedingssupplement op de proppen waar Femme Magazine de naam wel van kennen, maar geen idee hadden waarom en hoe je het moest gebruiken. 

3x recepten met havermout

- 04 februari 2015
Amayzine.nl

"Tessa’s site staat vol met heerlijke gezonde recepten. Ik begrijp dat er echt niets boven een écht warme appeltaart gaat (dotje vanille-ijs erbij?), maar dit is een gezonde variant en misschien heb je daar ook wel eens behoefte aan. Geloof me: dit is ook zó lekker."

> Lees meer: 3x recepten met havermout