< Terug

Media

Tessa geeft advies op Moederbrein.nl

- 01 november 2015
Moederbrein.nl

Vanaf 1 oktober is het gratis online magazine over het moederschap gelanceerd: Moederbrein.
Wil je weten hoe je door een gezond en aangepast dieet je vruchtbaarheid vergroot? Nieuwsgierig hoe je jouw kindje in de baarmoeder de beste start geeft? Of welk eten jou een boost geeft voor en na de bevalling? En welk ingrediënt écht onmisbaar is als je je baby zelf voedt?

Moederbrein werkt samen met experts op het gebied van voeding, fitness, life coaching, onderwijs, verloskunde, mediation en imago styling. Tessa is het aanspreekpunt op gebied van voeding en Josine Gräfe van de energiebrigade is de sport coach.

Cils tips in Femme Magazine

- 28 september 2015
Femme Magazine

Tijdens het event van Dr. Van der Hoog werd Femme Magazine door health coach Cil op de hoogte gebracht van hoe je eten invloed heeft op hoe je eruit ziet. En toen kwam ze met een voedingssupplement op de proppen waar Femme Magazine de naam wel van kennen, maar geen idee hadden waarom en hoe je het moest gebruiken. 

Tessa in WE CANTEEN

- 01 augustus 2015
We Canteen

Tessa beantwoordt in de tweede editie van het magazine van WE CANTEEN vragen over gezond eten. Is de hang naar gezonder eten een trend of leidt deze nieuwe bewustwording tot een daadwerkelijke verandering in onze maatschappij? 

Zomertips van Health Coach Cil

- 01 augustus 2015
Margriet juli 2015

Wist je dat 63% van de Nederlanders dikker thuiskomt na de vakantie?

In de Margriet van afgelopen week kon je de voedingstips van Cil lezen om Slank de Zomer door te komen. Wat is een verstandig ontbijt op vakantie? Is het beter om licht te lunchen of om de lunch je belangrijkste maaltijd van de dag te laten zijn? Is alcohol echt not done tijdens de vakantie? Welke snacks kun je het beste meenemen? 

Oprichter van Stadswild Angelique Heijligers geeft haar bewegingstips. 

Afslanken voor een rol

- 01 juni 2015
Grazia

Wat doe je als je als acteur flink af moet vallen of in de huid moet kruipen van een potige boxer? Dan ga je langs bij Tessa van der Steen. Tessa benadrukt dat het essentieel is om goed te ontbijten en lunchen als je af wilt vallen.

> Lees meer: Afslanken voor een rol

3x recepten met havermout

- 04 februari 2015
Amayzine.nl

"Tessa’s site staat vol met heerlijke gezonde recepten. Ik begrijp dat er echt niets boven een écht warme appeltaart gaat (dotje vanille-ijs erbij?), maar dit is een gezonde variant en misschien heb je daar ook wel eens behoefte aan. Geloof me: dit is ook zó lekker."

> Lees meer: 3x recepten met havermout

ZZP Cafe BNR Radio

- 26 januari 2015

Ruim de helft van de zelfstandige ondernemers werkt door wanneer ze eigenlijk ziek zijn. Dat blijkt uit een steekproef van het CBS en TNO onder 4000 zelfstandigen. Op zaterdag 24 januari was Tessa te gast bij BNR radio. Deze uitzending ging over de gezondheid van de ZZP-er. De presentatie was in handen van een goede bekende van Tessa, Diana Matroos.

> Lees meer: ZZP Cafe BNR Radio