< Terug

Media

Tessa in Wendy magazine

- 01 april 2016
Tessa in Wendy magazine

Tijdens de opnamen voor het tv-programma Obese leerden Wendy en Tessa elkaar kennen. Naast dat Tessa de voedingscoach was voor de kandidaten, wilde ze Wendy ook graag van haar huidklachten afhelpen. Na een aantal onderzoeken kwamen de boosdoeners eruit: tarwe en lactose. 

In de nieuwste editie van Wendy Magazine beantwoordt Tessa 20 vragen over optimale gezondheid en voeding. Wat is het gezondste ontbijt? Is het waar dat je meer calorieën verbrandt als je zonder ontbijt gaat hardlopen? Welke fruitsoorten zijn het best voor je weerstand? Hoe houd je de darmflora in een goede conditie? Wat zijn de beste beauty foods?

Tessa bij Wereld van Smaak RTL4

- 01 februari 2016
Wereld van Smaak

Culinair programma waarin Sanne Heijen en Arno Raymakers tussen de potten en pannen in de Markthal Rotterdam smaakmakende gasten ontvangen. Mensen die, in hun vakgebied, alles weten over eten. Van voedselproducenten, koks en smaakprofessors tot gewone lekkerbekken. Educatie, informatie en entertainment gaan in het programma hand in hand.

> Lees meer: Tessa bij Wereld van Smaak RTL4

Advies Tessa pre conceptie

- 01 december 2015
Moederbrein

Iedereen weet inmiddels dat een zwangerschap niet samengaat met roken en alcohol drinken. Maar volgens Tessa van der Steen is het nog verstandiger om de sigaret en de drank al zes maanden voor de conceptie in de ban te doen. Deze Health Coach en Natuurgeneeskundig Therapeute legt uit waarom. ‘Het lichaam bepaalt al een half jaar van tevoren de kwaliteit van een eicel en een zaadcel. Als jij gezond eet en leeft, stijgt de kans op een zwangerschap en een gezond kindje. En dat geldt niet alleen voor de vrouw maar óók voor de man. Dat kan ik niet genoeg benadrukken.’

Het platform Moederbrein interviewde Tessa over voeding, supplementen en sport. Tessa waarschuwt mannen ook voor strak ondergoed en veel hete sauna’s.

Tessa geeft advies op Moederbrein.nl

- 01 november 2015
Moederbrein.nl

Vanaf 1 oktober is het gratis online magazine over het moederschap gelanceerd: Moederbrein.
Wil je weten hoe je door een gezond en aangepast dieet je vruchtbaarheid vergroot? Nieuwsgierig hoe je jouw kindje in de baarmoeder de beste start geeft? Of welk eten jou een boost geeft voor en na de bevalling? En welk ingrediënt écht onmisbaar is als je je baby zelf voedt?

Moederbrein werkt samen met experts op het gebied van voeding, fitness, life coaching, onderwijs, verloskunde, mediation en imago styling. Tessa is het aanspreekpunt op gebied van voeding en Josine Gräfe van de energiebrigade is de sport coach.

Cils tips in Femme Magazine

- 28 september 2015
Femme Magazine

Tijdens het event van Dr. Van der Hoog werd Femme Magazine door health coach Cil op de hoogte gebracht van hoe je eten invloed heeft op hoe je eruit ziet. En toen kwam ze met een voedingssupplement op de proppen waar Femme Magazine de naam wel van kennen, maar geen idee hadden waarom en hoe je het moest gebruiken. 

Tessa in WE CANTEEN

- 01 augustus 2015
We Canteen

Tessa beantwoordt in de tweede editie van het magazine van WE CANTEEN vragen over gezond eten. Is de hang naar gezonder eten een trend of leidt deze nieuwe bewustwording tot een daadwerkelijke verandering in onze maatschappij? 

Zomertips van Health Coach Cil

- 01 augustus 2015
Margriet juli 2015

Wist je dat 63% van de Nederlanders dikker thuiskomt na de vakantie?

In de Margriet van afgelopen week kon je de voedingstips van Cil lezen om Slank de Zomer door te komen. Wat is een verstandig ontbijt op vakantie? Is het beter om licht te lunchen of om de lunch je belangrijkste maaltijd van de dag te laten zijn? Is alcohol echt not done tijdens de vakantie? Welke snacks kun je het beste meenemen? 

Oprichter van Stadswild Angelique Heijligers geeft haar bewegingstips. 

Afslanken voor een rol

- 01 juni 2015
Grazia

Wat doe je als je als acteur flink af moet vallen of in de huid moet kruipen van een potige boxer? Dan ga je langs bij Tessa van der Steen. Tessa benadrukt dat het essentieel is om goed te ontbijten en lunchen als je af wilt vallen.

> Lees meer: Afslanken voor een rol

3x recepten met havermout

- 04 februari 2015
Amayzine.nl

"Tessa’s site staat vol met heerlijke gezonde recepten. Ik begrijp dat er echt niets boven een écht warme appeltaart gaat (dotje vanille-ijs erbij?), maar dit is een gezonde variant en misschien heb je daar ook wel eens behoefte aan. Geloof me: dit is ook zó lekker."

> Lees meer: 3x recepten met havermout