< Terug

Media

Boek: Operatie Opvoeden - november

- 01 november 2011
Boek: Operatie Opvoeden - november

Als je alle opvoedboeken hebt verslonden, iedere denkbare opvoedcursus gevolgd en je kinderen doen nog steeds niet wat jij wilt, wat doe je dan? Dan lees je in een ruk dit boek uit. Operatie Opvoeden helpt je een doel te stellen, het juiste materieel vinden en vervolgens je missie tot een goed einde te brengen. Alles om ervoor te zorgen dat je kinderen zelf hun haar borstelen, wel op tijd in bed liggen en het meest belangrijk: hun bord leegeten.

> Lees meer: Boek: Operatie Opvoeden - november

Run2Day magazine: 9 hardlopers, 9 adviezen - september

- 01 september 2011
Run2Day magazine: 9 hardlopers, 9 adviezen - september

Iedereen in deze serie hield een eetdagboek bij, waarna Tessa een advies opstelde. Alle hardlopers denken dat ze relatief gezond eten en trainen voldoende. Toch vinden ze zichzelf te zwaar? Orthomoleculair therapeut Tessa geeft praktisch advies, legt uit welke aanpassingen in de voeding noodzakelijk zijn voor succes en laat vooral zien dat honger-diëten niet werken!

> Lees meer: Run2Day magazine: 9 hardlopers, 9 adviezen - september

Viva: De zoete verleiding - juni

- 01 juni 2010
Viva: De zoete verleiding - juni

Het dagboek van een suikerverslaafde. Suiker zit in bijna alles wat we eten. Van taart tot chips, pindakaas tot brood en niet te vergeten in kant-en-klare maaltijden. Suikerverslaafde Eline kickt met hulp van Health Coach Tessa van der Steen af. En ontdekt de bitterzoete waarheid achter haar favoriete ingrediënt

> Lees meer: Viva: De zoete verleiding - juni