< Terug

Anti Glamour - Health Coach van Carice & Halina

Over het artikel
Carice van Houten en Halina Reijn zijn vriendinnen die een buitengewoon bestaan leiden dat toch vol vraagstukken zit welke iedere vrouw herkent. In Antiglamour, een persoonlijk stijlboek, geven Carice en Halina zich bloot. Beauty- en voedingstips, de favoriete adressen van de actrices, hun carrière, hun dromen en hun grootste verlangens: niets blijft onbesproken.

Highlights
Halina: Inmiddels ben ik meer dan 7 kg afgevallen. De eerste maand heb ik me zeer streng aan Tessa's dieet gehouden: zelfs koffie en cola light liet ik staan. Brood, pasta, aardappels en rijst heb ik voorgoed uit mijn leven gebannen. Ook melk, yoghurt en kwark raak ik niet meer aan. Af en toe eet ik een taartje of drink ik een paar cocktails. Maar verder vermijd ik suiker. 

De grap is: ik werk enorme hoeveelheden voedsel naar binnen. Het idee dat je niet meer buiten de deur kunt eten of enorm in de problemen komt als je aan het werk bent is echt onzin. Elk (zelfs slecht) cafe serveert wel een uitsmijter kaas, overal kun je biefstuk of vis eten. Zelfs MC Donald's verkoopt salades. Mijn les is: je kunt veel meer eten dan je denkt, je blijft slank en nog belangrijker: gezond!