< Terug

Telegraaf: Your Health Coach Topper - juli

Over het artikel
Your Health Coach staat op de pagina mijn bedrijf in de Telegraaf. Toen de Telegraaf belde wie van haar toppers Tessa in het zonnetje wilde zetten, twijfelde Tessa geen moment. Carla heeft zich in de afgelopen 3 jaar ontpopt als een echte PA, runt de gehele back office en is verantwoordelijk voor de Go!GreenStore.

Orthomoleculair therapeut Tessa van der Steen (33) is oprichter van Your Health Coach. In haar praktijk begeleidt ze haar klanten naar een gezonde levensstijl. Carla Reiman (61) is verantwoordelijk voor de back office.  Tessa: ,,Zij is de drijvende kracht achter mijn bedrijf!”

Carla ontpopte zich als personal assistent die ook een groot deel de PR voor haar rekening neemt. ,,Ze ontvangt mijn email op haar telefoon en seint me in als er iets belangrijks binnenkomt waar  ik op moet reageren. Ook ’s avonds en in het weekend. Als ik lezingen geef, attendeert ze mensen daarop en post ze het op Facebook.” 

Hightlights
"Bij Your Health Coach maken we mensen bewust van het belang van gezonde voeding. Ik stel voedingsprogramma’s samen, geef individuele trainingen en verzorg lezingen en presentaties op scholen en in het bedrijfsleven”, vertelt Tessa.

Hoewel ze altijd al haar eigen zaak wilde, besloot ze na haar Hbo-opleiding Voeding en Marketing eerst wat praktijkervaring op te doen. ,,Ik werkte als productmanager voor een producent in voedingssupplementen en als instructeur bij sportschool David Lloyd, waar ik steeds meer deelnemers van mijn lessen voorzag van voedingsadvies. Toen ik met Your Health Coach begon, bouwde ik vanuit daar al snel mijn klantenbestand op.”