< Terug

Video

Webinar Water terugkijken

- 08 juni 2022
Webinar water terugkijken

Water drinken is gezond, maar wat zit er eigenlijk allemaal in ons drinkwater? Is het water uit jouw kraan wel schoon genoeg en wat zou je eruit moeten filteren? Zitten er nog wel voldoende mineralen in ons water en heb je wel eens gehoord van Deuterium depleted water? In dit webinar beantwoordt Tessa al jouw vragen over water.

Zelf aan de slag
Met de tips uit het webinar kun je zelf aan de slag. Wil je liever meer begeleiding, dan kun je bij Emmy en Tessa een persoonlijk consult boeken. Zeker als je specifieke klachten hebt of medicatie gebruikt, raden wij aan om onder begeleiding te starten met het optimaliseren van je gezondheid. Vragen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Webinar Darmgezondheid terugkijken

- 14 april 2022
Webinar Darmgezondheid terugkijken

In onze darmen bevindt zich een bijzonder ecosysteem; ons microbioom bestaande uit bacteriën, schimmels, gisten, virussen en andere eencellige wezens. Wanneer dit bijzondere systeem in evenwicht is, voelen we ons goed, hebben we een gezonde huid en geen darmklachten. Helaas is dit bij velen niet het geval. In dit webinar bespreekt Tessa wat je kunt doen om je darmen weer in goede conditie te krijgen.

Zelf aan de slag met je darmgezondheid
Met de tips uit het webinar kun je zelf aan de slag. Wil je liever meer begeleiding, dan kun je bij Emmy en Tessa een persoonlijk consult boeken. Zeker als je specifieke klachten hebt of medicatie gebruikt, raden wij aan om onder begeleiding te starten met het optimaliseren van de darmgezondheid. Vragen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Webinar Vegan lifestyle terugkijken

- 18 maart 2022
Webinar Vegan lifestyle terugkijken

Dit webinar is voor iedereen die meer wil leren over een veganistisch of vegetarische levensstijl. Een veelgemaakte fout is dat mensen vervallen in patronen. Je hebt een favoriet ontbijt, lunch en diner en die vullen het grootste deel van je weekmenu. Het is juist belangrijk veel te variëren, zodat je voeding zoveel mogelijk voedingsstoffen levert. In het webinar legt Tessa de elementen van een gezond dagpatroon aan je uit.

Zelf aan de slag met een vega(n) lifestyle
Met de tips uit het webinar kun je zelf aan de slag. Wil je liever meer begeleiding, dan kun je bij Emmy en Tessa een persoonlijk consult boeken. Zeker als je specifieke klachten hebt of medicatie gebruikt, raden wij aan om onder begeleiding te starten met een veganistisch of vegetarisch eetpatroon. Vragen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Webinar Detoxen terugkijken

- 17 februari 2022
Webinar Detoxen terugkijken

Dit webinar is voor iedereen die meer wil leren over detoxen. Zowel beginners als mensen die al eerder een detox hebben gevolgd. In het webinar legt Tessa de verschillende vormen van detox aan je uit. Zo is er een soft detox waarbij je blijft eten en zijn er detoxprogramma’s waarbij je tijdelijk niet eet en met supplementen de ontgiftingsorganen ondersteunt om toxinen uit te scheiden. Wil jij de soft detox proberen of doe je liever een darm detox? Je ziet het in dit webinar!

> Lees meer: Webinar Detoxen terugkijken

Health Coach Emmy Valewink over het voedingsbeleid bij F.C. Volendam bij RTL nieuws

- 20 juni 2021
Health Coach Emmy Valewink over het voedingsbeleid bij F.C. Volendam bij RTL nieuws

Your Health Coach Emmy Valewink over het voedingsbeleid bij F.C. Volendam bij RTL Nieuws, waarbij de keuken bij F.C. Volendam is omgetoverd tot 80% plantaardig en nog maar 20% dierlijke producten. Tessa heeft in de zomer van 2019 bij FC Volendam een voedingsbeleid opgezet, en vervolgens is in de zomer van 2020 het stokje aan Emmy doorgegeven.

> Lees meer: Health Coach Emmy Valewink over het voedingsbeleid bij F.C. Volendam bij RTL nieuws

Marlous bij RTL Live

- 01 november 2016
Marlous bij RTL Live

Albert Verlinde ruilde zijn stoel bij RTL Boulevard in om vanaf 3 oktober een nieuw dagelijks tv-magazine te presenteren: RTL live. Omdat voeding een hot item is en onlangs bekend werd dat het “Ik kies bewust” logo moest verdwijnen was Your Health Coach uitgenodigd om aan tafel mee te praten. Marlous maakte haar tv-debuut en ze gaf antwoord op 3 stellingen.

> Lees meer: Marlous bij RTL Live

Tessa bij Wereld van Smaak RTL4

- 01 februari 2016
Wereld van Smaak

Culinair programma waarin Sanne Heijen en Arno Raymakers tussen de potten en pannen in de Markthal Rotterdam smaakmakende gasten ontvangen. Mensen die, in hun vakgebied, alles weten over eten. Van voedselproducenten, koks en smaakprofessors tot gewone lekkerbekken. Educatie, informatie en entertainment gaan in het programma hand in hand.

> Lees meer: Tessa bij Wereld van Smaak RTL4