< Terug

Video

Tessa in docu 'Boter, kaas, noch eieren'

- 01 juni 2018
Marlous bij RTL Live

Tessa heeft meegewerkt aan een 50 minuten durende documentaire over veganisme voor BNN/Vara. Presentatrice Milouska Meulens is al 12 jaar veganist en neemt zelden voedingssupplementen. Ze vraagt zich af: “Doe ik het wel goed? Ben ik wel gezond?”. Deze aflevering is op donderdag 31 mei uitgezonden op NPO3.

Na de uitzending kreeg zij veel vragen over wat er nu precies in het bloed van Milouska is getest. Dus om deze vraag te beantwoorden: een algemeen bloedbeeld, schildklier, vitamine B12, foliumzuur, ijzer, essentiële vetzuren en mineralen. Deze waarden waren voor iemand die al 12 jaar veganistisch leeft niet slecht, maar waren ook niet optimaal. Tessa adviseerde Milouska om haar vitamine D, foliumzuur, B12, koper en zink aan te vullen met supplementen, zodat ze zich nog beter in haar vel zal gaan voelen. 

Wil je de aflevering over tekorten die bij veganisme kunnen voorkomen nog terugkijken? Dan kun je deze (tijdelijk) op uitzending gemist terugvinden op NPO3 onder “Boter, kaas, noch eieren”. 

> Bekijk de docu via NPO Gemist

Marlous bij RTL Live

- 01 november 2016
Marlous bij RTL Live

Albert Verlinde ruilde zijn stoel bij RTL Boulevard in om vanaf 3 oktober een nieuw dagelijks tv-magazine te presenteren: RTL live. Omdat voeding een hot item is en onlangs bekend werd dat het “Ik kies bewust” logo moest verdwijnen was Your Health Coach uitgenodigd om aan tafel mee te praten. Marlous maakte haar tv-debuut en ze gaf antwoord op 3 stellingen.

> Lees meer: Marlous bij RTL Live

Tessa bij Wereld van Smaak RTL4

- 01 februari 2016
Wereld van Smaak

Culinair programma waarin Sanne Heijen en Arno Raymakers tussen de potten en pannen in de Markthal Rotterdam smaakmakende gasten ontvangen. Mensen die, in hun vakgebied, alles weten over eten. Van voedselproducenten, koks en smaakprofessors tot gewone lekkerbekken. Educatie, informatie en entertainment gaan in het programma hand in hand.

> Lees meer: Tessa bij Wereld van Smaak RTL4

ZZP Cafe BNR Radio

- 26 januari 2015

Ruim de helft van de zelfstandige ondernemers werkt door wanneer ze eigenlijk ziek zijn. Dat blijkt uit een steekproef van het CBS en TNO onder 4000 zelfstandigen. Op zaterdag 24 januari was Tessa te gast bij BNR radio. Deze uitzending ging over de gezondheid van de ZZP-er. De presentatie was in handen van een goede bekende van Tessa, Diana Matroos.

> Lees meer: ZZP Cafe BNR Radio

Your Health Coach in AmsterdamLight FM

- 30 mei 2014
Your Health Coach in AmsterdamLight FM

Tessa van der Steen, de oprichtster van Your Health Coach is op het moment bezig het gezondheidsplatform gezond eten, gezond leven, op te zetten. Woensdag 21 mei zat ze aan tafel bij Amsterdam light op Amsterdam FM. Astrid sprak haar over gezonde voeding en beweging, over het bedrijf dat ze op heeft opgezet, haar nieuwe project en nog veel meer!

> Lees meer: Your Health Coach in AmsterdamLight FM