< Terug

Video

ZZP Cafe BNR Radio

- 26 januari 2015

Ruim de helft van de zelfstandige ondernemers werkt door wanneer ze eigenlijk ziek zijn. Dat blijkt uit een steekproef van het CBS en TNO onder 4000 zelfstandigen. Op zaterdag 24 januari was Tessa te gast bij BNR radio. Deze uitzending ging over de gezondheid van de ZZP-er. De presentatie was in handen van een goede bekende van Tessa, Diana Matroos.

> Lees meer: ZZP Cafe BNR Radio

Your Health Coach in AmsterdamLight FM

- 30 mei 2014
Your Health Coach in AmsterdamLight FM

Tessa van der Steen, de oprichtster van Your Health Coach is op het moment bezig het gezondheidsplatform gezond eten, gezond leven, op te zetten. Woensdag 21 mei zat ze aan tafel bij Amsterdam light op Amsterdam FM. Astrid sprak haar over gezonde voeding en beweging, over het bedrijf dat ze op heeft opgezet, haar nieuwe project en nog veel meer!

> Lees meer: Your Health Coach in AmsterdamLight FM

Introductie GoGreenbar GoGreenStore

- 14 juni 2012
GoGreenbar Choco Coco GoGreenStore

Go!Greenbar® is een 100% natuurlijke vruchten-noten reep met echte super foods! Super foods komen rechtstreeks uit de natuur en zijn zeer rijk aan bijzondere voedingsstoffen. Met Go!Greenbar® maak je van gezond leven je lifestyle. De slogan van oprichter Tessa van der Steen is niet voor niets: “Healthy living is a lifestyle!”

> Lees meer: Introductie GoGreenbar GoGreenStore