Ontstekingsremmend pakket

We leven tegenwoordig in een chemische soep. Hierdoor wordt ons lichaam dagelijks belast met chemicaliën uit het milieu die op hun beurt in het drinkwater en onze voeding terechtkomen. Maar ook door een stressvolle, gejaagde levensstijl wakker je ontstekingen aan. En wat dacht je van het effect van suiker, teveel omega 6 ten opzichte van omega 3, en supermarktvoedsel vol onnatuurlijke toevoegingen? Deze voedingsfouten werken stuk voor stuk ontstekingsbevorderend. Ontstekingen plegen roofbouw op je lichaam, een gevoel dat je batterij nooit helemaal is opgeladen. Je kunt hier wat aan doen met dit pakket dat speciaal is samengesteld om ontstekingen effectief te remmen!

Curcuma longa is een populair kruidensupplement dat een ontstekingsremmend effect heeft bij ontsteking-gerelateerde aandoeningen. Zo zijn bij artritis, eczeem, inflammatoire darmziektes en ook bij terugkerende luchtweginfecties goede resultaten geboekt met curcuma. De curcuminoïden, de werkzame stoffen uit curcuma, worden veel beter opgenomen door het toevoegen van zwarte peper.

Ester C is een krachtige antioxidant die ons beschermt tegen oxidatie. Met name geoxideerd LDL-cholesterol kan ontstekingen en aderverkalking veroorzaken. 

Aanvulling met vitamine D is onmisbaar in Nederland. Deze vitamine remt ontstekingen en  is belangrijk voor sterke botten en tanden. Daarnaast kan vitamine D helpen om een winterdepressie te voorkomen omdat deze vaak te wijten is aan een vitamine D-tekort. 

Tot slot onze duurzame vloeibare visolie van Arctic blue; een krachtige onstekingsremmer die niet naar vis smaakt en hoog gedoseerd is. Dit product kun je gerust de nieuwe generatie visolie noemen, gecertificeerd met het MSC-keurmerk voor duurzame visserij.

Het pakket bevat:

Curcuma longa met zwarte peper, 60 capsules

Ester C, 60 capsules

Vitamine D 75 mcg, 60 capsules

Visolie van Arctic blue, 250 ml

De hele maand februari bespaar je € 25,75 op dit pakket en betaal je slechts € 99,95 (in plaats van € 125,65).