Product van de maand: ALC & Ashagandha + Vitamine C 1000 mg

Een combinatie van drie ingrediënten die balans brengt in onrustige tijden en tegelijkertijd het immuunsysteem ondersteunt. L-Carnitine is een belangrijke component in de energieproductie van onze lichaamscellen. Ashwagandha is een rustgevend Aryuvedisch-kruid. Vitamine C is een krachtige antioxidant en ondersteunt het immuunsysteem. 

ALC staat voor acetyl L-Carnitine, een van nature in de voeding voorkomende stof met zeer veelzijdige eigenschappen, die ook door het lichaam zelf in enige mate kan worden aangemaakt. Relatief hoge concentraties komen onder meer voor in het hart, de hersenen en de spieren, maar met het ouder worden gaan de ALC-niveaus in het algemeen aanzienlijk achteruit. Het gebruik van ALC werkt dan ook anti-aging, het houdt de conditie van de lichaamscellen op peil. Dit is  onder meer te danken aan het feit dat deze voedingsstof de energieproductie bevordert.

Ashwagandha is een adaptogeen kruid waardoor het naast een rustgevende werking ook een opwekkende werking heeft. Voornamelijk door deze combinatie kan het ook ingezet worden bij bijnieruitputting waarbij er zowel een verlaagde cortisol- als DHEA spiegel gemeten wordt. Studies tonen aan dat na een maand de DHEA- en cortisolspiegels significant verhogen. Verschillende studies tonen ook potentieverhogende eigenschappen aan.

Gebruik:

Dagelijks 1 capsule ALC-Ashwagandha op een lege maag in de ochtend.
Dagelijks 2 capsules vitamine C-1000 ergens op de dag. 

Bespaar de hele maand mei 20% op deze combinatie.
Je betaalt € 51,25 in plaats van € 64,05.