< Terug

Product van de maand: ALC & Ashwagandha + vitamine C 1000 mg

Een combinatie van drie ingrediënten die balans brengt in onrustige tijden en tegelijkertijd het immuunsysteem ondersteunt. L-Carnitine is een belangrijke component in de energieproductie van onze lichaamscellen. Ashwagandha is een rustgevend Aryuvedisch kruid. Vitamine C is een krachtige antioxidant en onmisbaar in het virale seizoen.  

ALC staat voor acetyl L-Carnitine, een van nature in de voeding voorkomende stof met zeer veelzijdige eigenschappen, die ook door het lichaam zelf in enige mate wordt aangemaakt. Relatief hoge concentraties komen onder meer voor in het hart, de hersenen en de spieren, maar met het ouder worden gaan de ALC-niveaus in het algemeen aanzienlijk achteruit. Het gebruik van ALC werkt anti-aging, het houdt de conditie van de lichaamscellen op peil, hetgeen onder meer is te danken aan het feit dat deze voedingsstof de energieproductie bevordert.

Ashwagandha is een adaptogeen kruid waardoor het naast een rustgevende werking ook een opwekkende werking heeft. Door deze combinatie kan het ook ingezet worden bij bijnieruitputting waarbij er zowel een verlaagde cortisol- als DHEA-spiegel gemeten wordt. Studies tonen aan dat na een maand de DHEA- en cortisolspiegels significant verhogen. Verschillende studies tonen ook potentieverhogende eigenschappen aan.

Vitamine C helpt bij de collageenvorming, is belangrijk voor het normaal functioneren van botten, kraakbeen, tandvlees, huid en tanden. Ook ondersteunt deze vitamine de werking van het zenuwstelsel en last but not least: het immuunsysteem.

 Deze combinatie kost normaal € 64,05, maar is in september te bestellen voor € 51,25. Je pakt met deze combi dus 12,80 euro voordeel.