Product van de maand: Bioastin 12 mg

De sterkste antioxidant ter wereld heet astaxanthine. De natuurlijke astaxanthine BioAstin™ is een voedingssupplement met krachtige antioxidant-eigenschappen. BioAstin™ wordt gemaakt van micro-algen en is de eerste vorm van astaxanthine die is onderzocht en goedgekeurd door de U.S. Food and Drug Administration (FDA). 

Steeds meer literatuurstudies laten zien dat deze natuurlijke astaxanthine veel van de antioxidanteigenschappen van vitamine C, vitamine E, betacaroteen en andere carotenoïden overtreft. Onderzoek heeft ook uitgewezen dat natuurlijke astaxanthine 550 keer meer antioxidantactiviteit beschikt dan vitamine E, en 10 keer meer dan betacaroteen. 

BioAstin vermindert spier- en gewrichtspijn aanzienlijk, verhoogt de lichaamseigen weerstand tegen UV-zonnestralen én helpt bloedsuiker stabiliseren. Daarnaast vergroot deze alg het uithoudingsvermogen, sterkt het immuunsysteem en kan het (nacht)zicht verbeteren na 12 weken dagelijkse inname. Voor sporters biedt BioAstin ook veel voordeel: het lichaam herstelt sneller na intensieve inspanning en spieren en pezen worden beschermd door de krachtige antioxidantfunctie. Ook herstelt een spier- of peesblessure sneller bij gebruik van BioAstin.

BioAstin heeft tevens een anti-aging effect: het verbetert de gezondheid van lichaamscellen. Kortom, BioAstin heeft ontelbaar veel voordelen en wordt daarom ook wel ‘functionele antioxidant’ genoemd.

Gebruik
Neem als aanvulling op de dagelijkse voeding 1 capsule per dag bij een maaltijd in.

Samenstelling per capsule:

  • Astaxanthine (Haematoccocus pluvialis) (BioAstin®) 12 mg 
  • Vitamine E (D-alfa-tocoferol) 10IE 

> Profiteer de hele maand juli van 20% korting: 50 capsules van €35,95 voor €28,75.