< Terug

Product van de maand: Bioastin 12 mg + Chlorella

Een bijzondere combinatie die het lichaam beschermt tegen de zon en daarnaast het lichaam reinigt van zware metalen en andere giftige stoffen. Onderzoek wijst uit dat astaxanthine de huid beschermt tegen de schade die Uv-stralen kunnen veroorzaken en hiermee vroegtijdige veroudering van de huid en ogen voorkomt. Chlorella is de meest krachtige ontgifter die we kennen. Chlorella bindt aan gifstoffen en absorbeert ze als een spons zodat ze eenvoudig via de ontlasting ons lichaam kunnen verlaten. Het product van de maand is een combinatie van deze twee algen: 50 capsules Bioastin 12 mg en 240 tabletjes Chlorella van 500 mg. 

De sterkste antioxidant ter wereld heet astaxanthine. De natuurlijke astaxanthine BioAstin™ is een voedingssupplement met krachtige antioxidant-eigenschappen. BioAstin wordt gemaakt van micro-algen die het lichaam beschermen tegen oxidatieschade. Oxidatie is een onoverkomelijke reactie die leidt tot veroudering van onze lichaamscellen.

Astaxanthine heeft een beschermende invloed op de hersenen (deze bestaan voor meer dan 60% uit vet, en daar vindt veel oxidatie plaats), spieren, gewrichten en pezen (bewegen leidt tot oxidatieschade) en de ogen (de retina is erg gevoelig voor oxidatie). Daarnaast houdt astaxanthine het CRP laag (een ontstekingsmarker gemeten in bloed) en heeft het een positieve invloed op het cholesterolgehalte.

Chlorella is meer dan een detoxsupplement, het ondersteunt ook een gezonde spijsvertering. Deze alg zorgt voor een meer gebalanceerde bloedsuikerspiegel, gaat constipatie tegen en ondersteunt een gezonde darmflora waardoor schimmels en gisten zoals candida minder kans krijgen zich te ontwikkelen.

Deze combinatie kost normaal € 64,90, maar is in augustus te bestellen voor € 51,90. Je pakt met deze combi dus maar liefst 13 euro voordeel!
Geldig t/m 31 augustus 2020

> Bestel nu op GoGreenStore.nl